Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te 3. Etap Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

İLÇELER 24.07.2018 - 22:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te 3. Etap Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan ihale ile Mahalleler arası bağlantı yollarında sıcak asfalt kaplama çalışması yapıldı.
  Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan 3. etap sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yüklenici Nalbantoğlu Ticaret A.Ş. tarafından Ürgüp Devlet Hastanesi ile Bahçelievler arasındaki bağlantı yolu, Evka Mahallesi ile Belediye Toplu Konutlarının da olduğu yeni yerleşim alanı ve Ahmet Yesevi Cami çevresi, Evka Mahallesi ile Fatih Mahallesi arasındaki Eyüp Sultan Caddesi, Fatih Mahallesi ile Sanayi arasındaki 308. Sokak ve Mustafa Can Caddesinin zemin çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt kaplaması ve bordürü tamamlandı.   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı çalışmalar gece gündüz hız kesmeden kısa sürede tamamlandı. Her gün binlerce Vatandaşın kullandığı güzergahları sıcak asfalt için tespit ettiklerini belirten Yıldız, Bu çalışmada emeği geçen yüklenici firma, Fen İşleri Müdürlüğü Personeli, hoşgörü ve sabırları nedeniyle Ürgüp halkına teşekkür ettiğini belirtti.   Geçtiğimiz yıllarda etap etap sıcak asfalt kaplaması yapılan Ürgüp'te bu yıl 3. etabın da tamamlandığı için mutlu olduğunu belirten Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Şükürler olsun, alt yapıyı yapmak bize nasip olduğu gibi üstünü yapmakta bize nasip oldu. Uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek kalitede yolları Ürgüp'e kazandırdık." dedi.   4 Temmuz 2018 tarihinde sözleşmesi yapılan sıcak asfalt kaplama işi, uzun yıllar kullanılabilmesi için mevsimsel olarak en uygun dönemde 10 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı.    3.500 metre uzunluğunda yaklaşık 30.000 m² Bitümlü Sıcak Karışım Ürgüp'ün belirlenen imar yollarının kaplaması yapılarak Vatandaşların kullanımına sunuldu. 3. Etap sıcak asfalt kaplama işi Ürgüp Belediyesi'nin bütçesi ile yaklaşık 2 Milyon TL'ye tamamlandı.    Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre kilitli parke ihalesinin de yapıldığı, Ağustos ayı içerisinde çeşitli mahallelerde kilitli parke döşemesi yapılacağı belirtildi.   Sıcak asfalt kaplaması yapılan yolların trafik ve yaya çizgileri de ilerleyen zamanlarda yapılacağı ifade edildi.  
Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan ihale ile Mahalleler arası bağlantı yollarında sıcak asfalt kaplama çalışması yapıldı.

 

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan 3. etap sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yüklenici Nalbantoğlu Ticaret A.Ş. tarafından Ürgüp Devlet Hastanesi ile Bahçelievler arasındaki bağlantı yolu, Evka Mahallesi ile Belediye Toplu Konutlarının da olduğu yeni yerleşim alanı ve Ahmet Yesevi Cami çevresi, Evka Mahallesi ile Fatih Mahallesi arasındaki Eyüp Sultan Caddesi, Fatih Mahallesi ile Sanayi arasındaki 308. Sokak ve Mustafa Can Caddesinin zemin çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt kaplaması ve bordürü tamamlandı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı çalışmalar gece gündüz hız kesmeden kısa sürede tamamlandı. Her gün binlerce Vatandaşın kullandığı güzergahları sıcak asfalt için tespit ettiklerini belirten Yıldız, Bu çalışmada emeği geçen yüklenici firma, Fen İşleri Müdürlüğü Personeli, hoşgörü ve sabırları nedeniyle Ürgüp halkına teşekkür ettiğini belirtti.

 

Geçtiğimiz yıllarda etap etap sıcak asfalt kaplaması yapılan Ürgüp'te bu yıl 3. etabın da tamamlandığı için mutlu olduğunu belirten Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Şükürler olsun, alt yapıyı yapmak bize nasip olduğu gibi üstünü yapmakta bize nasip oldu. Uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek kalitede yolları Ürgüp'e kazandırdık." dedi.

 

4 Temmuz 2018 tarihinde sözleşmesi yapılan sıcak asfalt kaplama işi, uzun yıllar kullanılabilmesi için mevsimsel olarak en uygun dönemde 10 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı. 

 

3.500 metre uzunluğunda yaklaşık 30.000 m² Bitümlü Sıcak Karışım Ürgüp'ün belirlenen imar yollarının kaplaması yapılarak Vatandaşların kullanımına sunuldu. 3. Etap sıcak asfalt kaplama işi Ürgüp Belediyesi'nin bütçesi ile yaklaşık 2 Milyon TL'ye tamamlandı. 

 

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre kilitli parke ihalesinin de yapıldığı, Ağustos ayı içerisinde çeşitli mahallelerde kilitli parke döşemesi yapılacağı belirtildi.

 

Sıcak asfalt kaplaması yapılan yolların trafik ve yaya çizgileri de ilerleyen zamanlarda yapılacağı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.