Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Anneler Günü'ne özel ilahi konseri düzenlenecek

İLÇELER 10.05.2019 - 18:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Anneler Günü'ne özel ilahi konseri düzenlenecek

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan sokağında 12 Mayıs anneler günü sebebiyle tasavvuf musikisi konseri düzenlenecek.
  Ürgüp Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Ramazan Sokağı' etkinlikleri kapsamında ünlü ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak anneler gününe özel tasavvufi konserle Ürgüp'te sahne alacak.   Ramazan ayı boyunca Altıkapılı Türbe yanında devam edecek olan etkinliklere bölge halkı büyük ilgi gösteriyor.   İftar çadırında oruçlarını açan vatandaşların yanı sıra iftarını evinde yaparak çocukları ile birlikte etkinlik alanına akın eden vatandaşlar, birbirinden güzel programları izlemenin mutluluğunu yaşıyorlar. Geleneksel Osmanlı Şerbeti ikramının yapıldığı Ramazan etkinliklerinde sevilen tasavvuf musiki sanatçısı Seyfullah Çakmak semazen ekibiyle 12 Mayıs Pazar günü Anneler Günü özel konseri ile Ürgüp Ramazan Sokağında yer alacak.   İlerleyen günlerde bir çok sürprizin olacak Ürgüp ramazan sokağında satış ve tanıtım stantları da bölge halkının yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.
Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan sokağında 12 Mayıs anneler günü sebebiyle tasavvuf musikisi konseri düzenlenecek.

 

Ürgüp Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Ramazan Sokağı' etkinlikleri kapsamında ünlü ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak anneler gününe özel tasavvufi konserle Ürgüp'te sahne alacak.

 

Ramazan ayı boyunca Altıkapılı Türbe yanında devam edecek olan etkinliklere bölge halkı büyük ilgi gösteriyor.

 

İftar çadırında oruçlarını açan vatandaşların yanı sıra iftarını evinde yaparak çocukları ile birlikte etkinlik alanına akın eden vatandaşlar, birbirinden güzel programları izlemenin mutluluğunu yaşıyorlar.



Geleneksel Osmanlı Şerbeti ikramının yapıldığı Ramazan etkinliklerinde sevilen tasavvuf musiki sanatçısı Seyfullah Çakmak semazen ekibiyle 12 Mayıs Pazar günü Anneler Günü özel konseri ile Ürgüp Ramazan Sokağında yer alacak.

 

İlerleyen günlerde bir çok sürprizin olacak Ürgüp ramazan sokağında satış ve tanıtım stantları da bölge halkının yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.