MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te ara tatil etkinlikleri devam ediyor

İLÇELER 21.11.2019 - 10:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te ara tatil etkinlikleri devam ediyor

Bu yıl ilki düzenlenen 18-22 Kasım ara tatilde öğrenciler için hazırlanan etkinlik programları uygulanmaya başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Bu yıl ilki düzenlenen 18-22 Kasım ara tatilde öğrenciler için hazırlanan etkinlik programları uygulanmaya başladı.   2023 Eğitim Vizyonu çalışmaları doğrultusunda Ürgüp Park Alanında Temel Eğitim ve Ortaöğretim yaş gruplarına yönelik bisiklet sürme etkinliği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu etkinliklerde, öğrenciler ve veliler memnuniyetlerini dile getirdiler.
Bu yıl ilki düzenlenen 18-22 Kasım ara tatilde öğrenciler için hazırlanan etkinlik programları uygulanmaya başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Bu yıl ilki düzenlenen 18-22 Kasım ara tatilde öğrenciler için hazırlanan etkinlik programları uygulanmaya başladı.

 

2023 Eğitim Vizyonu çalışmaları doğrultusunda Ürgüp Park Alanında Temel Eğitim ve Ortaöğretim yaş gruplarına yönelik bisiklet sürme etkinliği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu etkinliklerde, öğrenciler ve veliler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.