Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te Bağ Bozumu Festivaline Davetlisiniz

İLÇELER 15.09.2017 - 00:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te Bağ Bozumu Festivaline Davetlisiniz

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Uluslar arası Bağ Bozumu Festivali 16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.
  Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Uluslar arası Bağ Bozumu Festivali 16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.   Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl 46.sı düzenlenen Bağ Bozumu Festivali 16 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de düzenlenecek olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Hükümet Konağı önünde başlayacak olan yürüyüş sonrasında ise aynı akşam saat 20.00’de Selma Geçer ve Uğur Işılak sahne alacak ve Ürgüp’te bağ bozumu festivaline katılanlara unutulmaz bir türkü gecesi yaşatacak.   Pazar Günü Bağ Bozumu Yapılacak   Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen bağ bozumu festivalinin ikinci günü olan 17 Eylül Pazar günü ise sat 10.00’da Çatalca Mevkiinde bağ bozumu etkinliği gerçekleştirilecek. Düzenlenecek olan etkinlik kapsamında en güzel üzümün yanı sıra her sene geleneksel hale gelen üzüm güzeli de etkinlikler çerçevesinde seçilecek.   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız 16 Eylül akşamı düzenlenecek olan konsere ve 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan bağ bozumu etkinliğine tüm Nevşehir halkını bekliyoruz diye konuştu. 
Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Uluslar arası Bağ Bozumu Festivali 16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Uluslar arası Bağ Bozumu Festivali 16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl 46.sı düzenlenen Bağ Bozumu Festivali 16 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de düzenlenecek olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Hükümet Konağı önünde başlayacak olan yürüyüş sonrasında ise aynı akşam saat 20.00’de Selma Geçer ve Uğur Işılak sahne alacak ve Ürgüp’te bağ bozumu festivaline katılanlara unutulmaz bir türkü gecesi yaşatacak.

 

Pazar Günü Bağ Bozumu Yapılacak

 

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen bağ bozumu festivalinin ikinci günü olan 17 Eylül Pazar günü ise sat 10.00’da Çatalca Mevkiinde bağ bozumu etkinliği gerçekleştirilecek. Düzenlenecek olan etkinlik kapsamında en güzel üzümün yanı sıra her sene geleneksel hale gelen üzüm güzeli de etkinlikler çerçevesinde seçilecek.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız 16 Eylül akşamı düzenlenecek olan konsere ve 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan bağ bozumu etkinliğine tüm Nevşehir halkını bekliyoruz diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.