Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Bağ Evi Hırsızları Yakalandı

GÜNCEL 12.12.2017 - 17:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Bağ Evi Hırsızları Yakalandı

Çökek ve Akköy'de bağ evlerinde meydana gelen iki hırsızlık olayı, Jandarma ekipleri tarafından çözülerek olayın şüphelileri ceza evine gönderildi.
  Çökek ve Akköy yakınlarında Kasım ayı içerisinde Ö.O. ve M.İ. isimli şahısların bağ evlerinde meydana gelen hırsızlık olayı sonucu çalınan 4 adet av tüfeği, televizyon, jenaratör ve inşaat malzemeleri Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları ile çözüldü.   Benzer olayların izini süren İlçe Jandarma Ekipleri, daha önceden farklı suç kayıtlarına da rastlanan şüpheli M.Ş. ve M.B.'nin ikametlerinde yapılan aramada ele geçirildi.   Kayseri ve Nevşehir İl genelinde yapılan hırsızlıklarda çalınan malzemeyle birlikte Ürgüp'ün köylerinde bağ evlerinden çalınan malzemeler sahiplerine teslim edilirken M.Ş ve M.B. adlı şüpheliler, adli makamlarca ilk sorgularına müteakip tutuklandı.
Çökek ve Akköy'de bağ evlerinde meydana gelen iki hırsızlık olayı, Jandarma ekipleri tarafından çözülerek olayın şüphelileri ceza evine gönderildi.

 

Çökek ve Akköy yakınlarında Kasım ayı içerisinde Ö.O. ve M.İ. isimli şahısların bağ evlerinde meydana gelen hırsızlık olayı sonucu çalınan 4 adet av tüfeği, televizyon, jenaratör ve inşaat malzemeleri Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları ile çözüldü.

 

Benzer olayların izini süren İlçe Jandarma Ekipleri, daha önceden farklı suç kayıtlarına da rastlanan şüpheli M.Ş. ve M.B.'nin ikametlerinde yapılan aramada ele geçirildi.

 

Kayseri ve Nevşehir İl genelinde yapılan hırsızlıklarda çalınan malzemeyle birlikte Ürgüp'ün köylerinde bağ evlerinden çalınan malzemeler sahiplerine teslim edilirken M.Ş ve M.B. adlı şüpheliler, adli makamlarca ilk sorgularına müteakip tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.