Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te eğitim kurumları müdürleri toplantısı yapıldı

EĞİTİM 04.07.2020 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp'te eğitim kurumları müdürleri toplantısı yapıldı

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı sene sonu eğitim kurumları müdürler kurulu toplantısı Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda maske sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı sene sonu eğitim kurumları müdürler kurulu toplantısı Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda maske sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde yapıldı.   İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir başkanlığında geçen toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Soysal Güden ile okul ve kurum müdürleri katıldı.   Toplantıda 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının Genel Değerlendirmesi, 2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında İlçemizde Yapılan Çalışmaların Değerlendirilmesi, Öğrenci Taşıma ve Yemek İşleri, Okullarda Sene Sonu İçin Yapılacak İş ve İşlemler, DYK ile İlgili İş ve İşlemlerin Görüşülmesi ve Kurs Verimliliği, EBA Portalının Etkin ve Verimli Kullanılması, Projeler ( Kop., Ahiler, Erasmus ), Sportif ve Sanatsal Faaliyetler, Pandemi Süresince Alınan Önlemler ve Sene Başında Yapılacaklar, LGS ve YKS' nin Değerlendirilmesi, İnşaat ve Onarımlar, Taşınır ( Aksalur ) konuları görüşüldü.
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı sene sonu eğitim kurumları müdürler kurulu toplantısı Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda maske sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı sene sonu eğitim kurumları müdürler kurulu toplantısı Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda maske sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde yapıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir başkanlığında geçen toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Soysal Güden ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

 

Toplantıda 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının Genel Değerlendirmesi, 2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında İlçemizde Yapılan Çalışmaların Değerlendirilmesi, Öğrenci Taşıma ve Yemek İşleri, Okullarda Sene Sonu İçin Yapılacak İş ve İşlemler, DYK ile İlgili İş ve İşlemlerin Görüşülmesi ve Kurs Verimliliği, EBA Portalının Etkin ve Verimli Kullanılması, Projeler ( Kop., Ahiler, Erasmus ), Sportif ve Sanatsal Faaliyetler, Pandemi Süresince Alınan Önlemler ve Sene Başında Yapılacaklar, LGS ve YKS' nin Değerlendirilmesi, İnşaat ve Onarımlar, Taşınır ( Aksalur ) konuları görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.