Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te eski bir otelde ceset bulundu

ASAYİŞ 09.07.2019 - 08:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te eski bir otelde ceset bulundu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Ürgüp Belediyesine ait eski bir otelin çatı katında kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.
  Edinilen bilgilere göre, İddiaya göre Ürgüp Belediyesine ait eski bir otele iki genç girdi. Otelin çatı katına çıkan gençler burada cesetle karşılaştı. Olay yerinden korkuyla kaçan gençler eski otelin çatı katında bir ceset gördüklerini polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte Ürgüp Belediye Başkan vekili Birol Çetin ve beraberindekiler otelin çatı katına çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında bulunan cesedin yaklaşık 6 ay önceye ait ve erkek cesedi olduğu tespit edildi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptıkları çalışma sonrasında bulunan erkek ceset Ürgüp Belediyesi cenaze aracına bindirilerek otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.   “Ürgüp Belediye Başkan Vekili gazetecilerin görüntü almasını engelledi”   Ürgüp Belediye Başkan Vekili Birol Çetin, Ürgüp Belediyesine ait eski otelde bulunan cesedi haber amaçlı görüntülemek isteyen gazetecilerin görüntü almasına engel oldu. Bu olay üzerine otelin dışına çıkarak cesedin getirilmesini bekleyen gazeteciler cesedin cenaze aracına bindirilmesinin ardından sözlü ve filli saldırı devam etti. Ürgüp Belediye Başkan Vekili Birol Çetin ile konuşan gazeteciler  bu sırada ise Fen İşleri Müdürü olduğu öğrenilen Fatih Okur önce sözlü sonra ise fiili saldırıda bulunmak istedi. Olay yerinde bulunan diğer belediye çalışanları ve polis tarafından gazetecilere saldırmaya çalışan Fatih Okur’a müdahale ederek olayın büyümesini engellediler.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Ürgüp Belediyesine ait eski bir otelin çatı katında kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre, İddiaya göre Ürgüp Belediyesine ait eski bir otele iki genç girdi. Otelin çatı katına çıkan gençler burada cesetle karşılaştı. Olay yerinden korkuyla kaçan gençler eski otelin çatı katında bir ceset gördüklerini polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte Ürgüp Belediye Başkan vekili Birol Çetin ve beraberindekiler otelin çatı katına çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında bulunan cesedin yaklaşık 6 ay önceye ait ve erkek cesedi olduğu tespit edildi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptıkları çalışma sonrasında bulunan erkek ceset Ürgüp Belediyesi cenaze aracına bindirilerek otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

“Ürgüp Belediye Başkan Vekili gazetecilerin görüntü almasını engelledi”

 

Ürgüp Belediye Başkan Vekili Birol Çetin, Ürgüp Belediyesine ait eski otelde bulunan cesedi haber amaçlı görüntülemek isteyen gazetecilerin görüntü almasına engel oldu. Bu olay üzerine otelin dışına çıkarak cesedin getirilmesini bekleyen gazeteciler cesedin cenaze aracına bindirilmesinin ardından sözlü ve filli saldırı devam etti. Ürgüp Belediye Başkan Vekili Birol Çetin ile konuşan gazeteciler  bu sırada ise Fen İşleri Müdürü olduğu öğrenilen Fatih Okur önce sözlü sonra ise fiili saldırıda bulunmak istedi. Olay yerinde bulunan diğer belediye çalışanları ve polis tarafından gazetecilere saldırmaya çalışan Fatih Okur’a müdahale ederek olayın büyümesini engellediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.