MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te gaziler günü programı düzenlendi

İLÇELER 20.09.2021 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp'te gaziler günü programı düzenlendi

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Hükümet konağı önünde program düzenlendi. Programa Kaymakam Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp Cumhuriyet Savcısı Ali Çelikoğlu, Şehit ve Gazi yakınları, daire amirleri, İlçe siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Hükümet konağı önünde program düzenlendi. Programa Kaymakam Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp Cumhuriyet Savcısı Ali Çelikoğlu, Şehit ve Gazi yakınları, daire amirleri, İlçe siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.   Program Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı, Şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşımız okunarak göndere bayrağımız çekildi, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından ise Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Şehitler ve Gaziler Defterini imzalamasıyla tören sona erdi.   19 Eylül gaziler günü olması sebebiyle, Şehit ve gazi ailelerine yemek programı yapıldı. Yemeğe Kaymakam Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Ürgüp Cumhuriyet Savcısı Ali Çelikoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İlçe Jandarma Komutanı Teğm. Buket Ergün, İlçe Emniyet Müdür V. Kom. Yrd Serkan Telli, gazilerimiz ve şehit ailelerimiz katıldılar.   Kaymakam ülkemizin sessiz kahramanları olan gazilerimiz ve şehitlerimize duyduğu minneti dile getirerek her zaman onların yanında olduklarını belirtti.
19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Hükümet konağı önünde program düzenlendi. Programa Kaymakam Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp Cumhuriyet Savcısı Ali Çelikoğlu, Şehit ve Gazi yakınları, daire amirleri, İlçe siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Hükümet konağı önünde program düzenlendi. Programa Kaymakam Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp Cumhuriyet Savcısı Ali Çelikoğlu, Şehit ve Gazi yakınları, daire amirleri, İlçe siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Program Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı, Şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşımız okunarak göndere bayrağımız çekildi, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından ise Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Şehitler ve Gaziler Defterini imzalamasıyla tören sona erdi.

 

19 Eylül gaziler günü olması sebebiyle, Şehit ve gazi ailelerine yemek programı yapıldı. Yemeğe Kaymakam Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Ürgüp Cumhuriyet Savcısı Ali Çelikoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İlçe Jandarma Komutanı Teğm. Buket Ergün, İlçe Emniyet Müdür V. Kom. Yrd Serkan Telli, gazilerimiz ve şehit ailelerimiz katıldılar.

 

Kaymakam ülkemizin sessiz kahramanları olan gazilerimiz ve şehitlerimize duyduğu minneti dile getirerek her zaman onların yanında olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.