MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te hacı adayları dualarla uğurlandı

İLÇELER 23.07.2019 - 08:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te hacı adayları dualarla uğurlandı

Herkese nasip olmayacak kutlu bir yolculuğa hazırlanan 2019 hacı adayları, Ürgüp Musalla Camii’nden ikindi namazına müteakiben dualar ve ilahiler eşliğinde helalleşilerek uğurlandı.
  Herkese nasip olmayacak kutlu bir yolculuğa hazırlanan 2019 hacı adayları, Ürgüp Musalla Camii’nden ikindi namazına müteakiben dualar ve ilahiler eşliğinde helalleşilerek uğurlandı. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün de katılımıyla gerçekleşen vedalaşmaya çok sayıda Ürgüplü katıldı.   Kutsal topraklara gidecek Ürgüplü hacı adaylarıyla helalleşen Aktürk, “Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin, hayırla gidin hayırla gelin. Bu yola gitmeyi gönlünden geçiren herkese Allah nasip etsin” dedi. Hayırlı yolculuklar dilekleriyle birlikte hacı adaylarına, tüm İslam alemine, devletimize ve Ürgüp’ümüze dualar etmeleri temennilerinde bulunuldu. Hacı adaylılarının yakınları da bu kutlu yolculuğun kendilerine nasip olması duasıyla kafileyi uğurladı.
Herkese nasip olmayacak kutlu bir yolculuğa hazırlanan 2019 hacı adayları, Ürgüp Musalla Camii’nden ikindi namazına müteakiben dualar ve ilahiler eşliğinde helalleşilerek uğurlandı.

 

Herkese nasip olmayacak kutlu bir yolculuğa hazırlanan 2019 hacı adayları, Ürgüp Musalla Camii’nden ikindi namazına müteakiben dualar ve ilahiler eşliğinde helalleşilerek uğurlandı. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün de katılımıyla gerçekleşen vedalaşmaya çok sayıda Ürgüplü katıldı.

 

Kutsal topraklara gidecek Ürgüplü hacı adaylarıyla helalleşen Aktürk, “Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin, hayırla gidin hayırla gelin. Bu yola gitmeyi gönlünden geçiren herkese Allah nasip etsin” dedi. Hayırlı yolculuklar dilekleriyle birlikte hacı adaylarına, tüm İslam alemine, devletimize ve Ürgüp’ümüze dualar etmeleri temennilerinde bulunuldu. Hacı adaylılarının yakınları da bu kutlu yolculuğun kendilerine nasip olması duasıyla kafileyi uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.