Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Huzur Operasyonu Yapıldı

GÜNCEL 13.03.2017 - 08:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Huzur Operasyonu Yapıldı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ürgüp ilçesinde huzur operasyonu yapıldı.
  Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ürgüp ilçesinde huzur operasyonu yapıldı.   Edinilen bilgilere göre İl Emniyet Müdürlüğü ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan huzur operasyonunda 736 şahsın GBT kontrolü yapılırken hakkında arama kararı çıkartılmış 1 kişi yakalandı.    Ürgüp’te düzenlenen huzur operasyonunda umama açık olan 22 iş yerinde de denetleme yapan polis ekipleri iki iş yerine yasal işlem yaptığı öğrenilirken aynı gecede 143 aracın kontrol edildiği ve dört araca cezai işlem yapıldığı bildirildi.   Ürgüp’te düzenlenen huzur operasyonunu İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay bizzat yönetirken polis ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ürgüp ilçesinde huzur operasyonu yapıldı.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ürgüp ilçesinde huzur operasyonu yapıldı.

 

Edinilen bilgilere göre İl Emniyet Müdürlüğü ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan huzur operasyonunda 736 şahsın GBT kontrolü yapılırken hakkında arama kararı çıkartılmış 1 kişi yakalandı.

 

 Ürgüp’te düzenlenen huzur operasyonunda umama açık olan 22 iş yerinde de denetleme yapan polis ekipleri iki iş yerine yasal işlem yaptığı öğrenilirken aynı gecede 143 aracın kontrol edildiği ve dört araca cezai işlem yapıldığı bildirildi.

 

Ürgüp’te düzenlenen huzur operasyonunu İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay bizzat yönetirken polis ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.