Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te kaçak yapı yıkıldı

İLÇELER 04.01.2019 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te kaçak yapı yıkıldı

Ürgüp'ün Aktepe mevkiinde 2017 yılından sonra yapıldığı ya da yapımına başlandığı tespit edilen yapı yıkıldı.
  Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince, sit alanında 2017 yılından sonra yapıldığı ya da yapımına başlandığı tespit edilen, Nevşehir Tabiat Varlıklarını Koruma bölge komisyonu kararınca yapı kayıt belgeleri iptal edilen yapıların yıkılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Ürgüp sınırları içerisinde, 1. derece doğal sit alanında  31 Aralık 2017 tarihinden sonra inşa edildiği tespit edilen yapı, yaptıran vatandaş tarafından yıktırıldı.
Ürgüp'ün Aktepe mevkiinde 2017 yılından sonra yapıldığı ya da yapımına başlandığı tespit edilen yapı yıkıldı.

 

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince, sit alanında 2017 yılından sonra yapıldığı ya da yapımına başlandığı tespit edilen, Nevşehir Tabiat Varlıklarını Koruma bölge komisyonu kararınca yapı kayıt belgeleri iptal edilen yapıların yıkılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Ürgüp sınırları içerisinde, 1. derece doğal sit alanında  31 Aralık 2017 tarihinden sonra inşa edildiği tespit edilen yapı, yaptıran vatandaş tarafından yıktırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.