Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te karla mücadele çalışmaları gece boyunca devam etti

İLÇELER 08.02.2020 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te karla mücadele çalışmaları gece boyunca devam etti

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri gece boyunca kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.
  Kar mücadele ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması ve tüm mahallelerde yaşayan vatandaşların mağdur duruma düşmemesi için kar küreme ve temizleme çalışmalarını sabaha kadar aralıksız sürdürdü.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün talimatıyla gece boyunca teyakkuza geçen ekipler sabaha kadar yolları vatandaşlar için hazır hale getirdi.   Ürgüp’te yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması ve tüm yolların rahat kullanılabilmesi için talimat veren Başkan Aktürk, gece geç saatlerde yolları denetleyerek, başarılarından dolayı çalışanları ziyaret ederek teşekkür etti.
Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri gece boyunca kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

 

Kar mücadele ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması ve tüm mahallelerde yaşayan vatandaşların mağdur duruma düşmemesi için kar küreme ve temizleme çalışmalarını sabaha kadar aralıksız sürdürdü.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün talimatıyla gece boyunca teyakkuza geçen ekipler sabaha kadar yolları vatandaşlar için hazır hale getirdi.

 

Ürgüp’te yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması ve tüm yolların rahat kullanılabilmesi için talimat veren Başkan Aktürk, gece geç saatlerde yolları denetleyerek, başarılarından dolayı çalışanları ziyaret ederek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.