Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Kedi ve Köpekler İçin Kulübeler Yapıldı

İLÇELER 06.10.2018 - 09:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Kedi ve Köpekler İçin Kulübeler Yapıldı

Kış mevsimi öncesi Ürgüp'te belirlenen cadde kenarlarındaki parklara kedi ve köpek kulübeleri yerleştirildi.
  Ürgüp Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi sokak hayvanları için temin ettiği kedi ve köpek kulübelerini cadde kenarlarındaki parklara yerleştirdi.   Ürgüp Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğü, Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü iş birliği ile Ürgüp'te sokak hayvanlarının kış şartlarında, soğuk havalardan etkilenmemesi için köpek kulübeleri ve kedi evleri belirlenen noktalara yerleştirildi.    Kedi ve Köpek Kulübeleri Kavaklıönü Mahallesindeki Japon Parkı ile Çevre Yol kenarındaki 15 Temmuz Şehitler Parkı'na yerleştirildi.   Ürgüp Belediyesi yetkilileri, sokak hayvanları için kulübelerle ilgili çalışmaların devam edeceğini, sokak hayvanları için ilçe genelindeki yem ve su kaplarının bulunduğu bir çok noktaya her gün mama ve su takviyesi yapıldığını belirtti.
Kış mevsimi öncesi Ürgüp'te belirlenen cadde kenarlarındaki parklara kedi ve köpek kulübeleri yerleştirildi.

 

Ürgüp Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi sokak hayvanları için temin ettiği kedi ve köpek kulübelerini cadde kenarlarındaki parklara yerleştirdi.

 

Ürgüp Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğü, Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü iş birliği ile Ürgüp'te sokak hayvanlarının kış şartlarında, soğuk havalardan etkilenmemesi için köpek kulübeleri ve kedi evleri belirlenen noktalara yerleştirildi.

 

 Kedi ve Köpek Kulübeleri Kavaklıönü Mahallesindeki Japon Parkı ile Çevre Yol kenarındaki 15 Temmuz Şehitler Parkı'na yerleştirildi.

 

Ürgüp Belediyesi yetkilileri, sokak hayvanları için kulübelerle ilgili çalışmaların devam edeceğini, sokak hayvanları için ilçe genelindeki yem ve su kaplarının bulunduğu bir çok noktaya her gün mama ve su takviyesi yapıldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.