MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te kız ve erkek öğrenci pansiyonları açılışı yapıldı

İLÇELER 18.10.2019 - 17:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te kız ve erkek öğrenci pansiyonları açılışı yapıldı

Ürgüp’te hayırseverler tarafından hizmete kazandırılan kız ve erkek öğrenci pansiyonları açılışı yapıldı.
  Ürgüp’te Mustafa oğlu Veli Halıcı erkek öğrenci pansiyonu ve Hatice-Fatma Ova Halıcı kız öğrenci pansiyonu açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp ilçe başkanı Ali Özer, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.   Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken Kuran-ı Kerim tilavetinin okumasıyla devam etti. Protokol konuşmalarının yapıldığı program daha sonra ise hayırsever ailelere plaket takdimi ve açılış yapılmasıyla sona erdi.
Ürgüp’te hayırseverler tarafından hizmete kazandırılan kız ve erkek öğrenci pansiyonları açılışı yapıldı.

 

Ürgüp’te Mustafa oğlu Veli Halıcı erkek öğrenci pansiyonu ve Hatice-Fatma Ova Halıcı kız öğrenci pansiyonu açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp ilçe başkanı Ali Özer, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

 

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken Kuran-ı Kerim tilavetinin okumasıyla devam etti. Protokol konuşmalarının yapıldığı program daha sonra ise hayırsever ailelere plaket takdimi ve açılış yapılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.