Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Narkotik Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi

İLÇELER 07.05.2018 - 07:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Narkotik Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler “Narko-Rehber Projesi” kapsamında USET Uygulama Otelinde de eğitim verdi.
  Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğüne bağlı ekipler “Narko-Rehber” kapsamında çalışmalarına devam ediyor.   Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlatılan eğitim programları kapsamında USET MYO personeline ve Öğrencilere de bilgi aktarıldı.   Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde özel olarak oluşturulan Narko-Rehber ekipleri, USET Uygulama Oteli Toplantı salonunda düzenlediği sunumlarla madde bağımlılığının zararları ile mücadelede izlenmesi gereken stratejileri anlattı.  
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler “Narko-Rehber Projesi” kapsamında USET Uygulama Otelinde de eğitim verdi.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğüne bağlı ekipler “Narko-Rehber” kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

 

Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlatılan eğitim programları kapsamında USET MYO personeline ve Öğrencilere de bilgi aktarıldı.

 

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde özel olarak oluşturulan Narko-Rehber ekipleri, USET Uygulama Oteli Toplantı salonunda düzenlediği sunumlarla madde bağımlılığının zararları ile mücadelede izlenmesi gereken stratejileri anlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.