Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Okul Servisleri Denetlendi

İLÇELER 13.12.2017 - 16:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Okul Servisleri Denetlendi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekibi ile taşımalı eğitim yapan öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla okul servis araçlarını denetledi.
  Öğrencilerin güvenli ortamda okula ulaşabilmeleri için denetimlerini sıklaştıran İlçe Milli Eğitim taşımalı komisyonu, İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekibi ile araçta bulunan öğrenciler için emniyet kemeri, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemi, araç muayeneleri gibi maddeleri denetledi.   İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir'in de bizzat katılarak denetlemede Özdemir, Ailelerin kendilerine emaneti olan çocukların, güvenli ve huzurlu bir taşıma hizmeti alabilmeleri için servis denetimlerinin aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti.   Özdemir ayrıca okul servis araçları hizmet yönetmeliğine uygun şekilde araç kullanan ve yönetmelik gereği aracında eksiği bulunmayan araç şoförlerine teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekibi ile taşımalı eğitim yapan öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla okul servis araçlarını denetledi.

 

Öğrencilerin güvenli ortamda okula ulaşabilmeleri için denetimlerini sıklaştıran İlçe Milli Eğitim taşımalı komisyonu, İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekibi ile araçta bulunan öğrenciler için emniyet kemeri, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemi, araç muayeneleri gibi maddeleri denetledi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir'in de bizzat katılarak denetlemede Özdemir, Ailelerin kendilerine emaneti olan çocukların, güvenli ve huzurlu bir taşıma hizmeti alabilmeleri için servis denetimlerinin aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti.

 

Özdemir ayrıca okul servis araçları hizmet yönetmeliğine uygun şekilde araç kullanan ve yönetmelik gereği aracında eksiği bulunmayan araç şoförlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.