Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Okullar Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor

İLÇELER 08.09.2018 - 11:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Okullar Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Ürgüp Belediyesi, ilçedeki tüm okulları 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazırlıyor.
  Ürgüp Belediyesi, ilçedeki tüm okulları 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazırlıyor.   Her yıl olduğu gibi bu yılda okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırladıklarını ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, okullarımız, camilerimiz ortak kullanım alanlarımız dolayısıyla Ürgüp'ün çocukları için temiz bir okul hazırlıyoruz. Tüm Öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum diye konuştu.   Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ise, “Fiziki imkanlar bakımından çok iyi durumda olan Ürgüp'teki eğitim kurumları 3 aylık yaz tatili süresince okul bahçelerinde büyüyen ot ve benzeri maddelerin Öğrencilerimize rahatsızlık vermemesi bakımından Ürgüp Belediyemizden talepte bulunduk, kısa sürede talebimize karşılık geldi. Her yıl olduğu gibi bu yılda okullarımızın bahçelerini Öğrencilerimize hazırlayan Ürgüp Belediyemize tüm veliler ve Öğrenciler adına teşekkür ediyor, Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize başarılı bir Eğitim Öğretim yılı diliyorum” dedi.
Ürgüp Belediyesi, ilçedeki tüm okulları 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

 

Ürgüp Belediyesi, ilçedeki tüm okulları 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

 

Her yıl olduğu gibi bu yılda okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırladıklarını ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, okullarımız, camilerimiz ortak kullanım alanlarımız dolayısıyla Ürgüp'ün çocukları için temiz bir okul hazırlıyoruz. Tüm Öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum diye konuştu.

 

Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ise, “Fiziki imkanlar bakımından çok iyi durumda olan Ürgüp'teki eğitim kurumları 3 aylık yaz tatili süresince okul bahçelerinde büyüyen ot ve benzeri maddelerin Öğrencilerimize rahatsızlık vermemesi bakımından Ürgüp Belediyemizden talepte bulunduk, kısa sürede talebimize karşılık geldi. Her yıl olduğu gibi bu yılda okullarımızın bahçelerini Öğrencilerimize hazırlayan Ürgüp Belediyemize tüm veliler ve Öğrenciler adına teşekkür ediyor, Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize başarılı bir Eğitim Öğretim yılı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.