MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te Okuyan Öğrencilere Servis Şoku!

GÜNCEL 14.09.2018 - 17:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te Okuyan Öğrencilere Servis Şoku!

17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Ürgüp Tesan Fen Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler servis şoku yaşıyor.
  17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Ürgüp Tesan Fen Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler servis şoku yaşıyor.   2018-2019 eğitim öğretim yılının 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olması nedeniyle öğrenci velilerini öğrenci servis telaşı sardı. Nitekim Nevşehir’de tekelleşen ve öğrenci velilerine biz ne dersek o düsturu ile yönetmeye devam ediyorlar. Nitekim Nevşehir’de ikamet edip Ürgüp Tesan Fen Lisesinde öğrenim gören öğrenciler öğrenci servisi bulamadı. Nevşehir’de tekelleşen öğrenci servisleri ise öğrenci velilerine bizlerin D belgesi bulunmadığı için öğrencilerinizi Ürgüp’e götüremeyiz cevabı vermesi öğrencilerin ve öğrenci velilerini şok yaşamasına neden oldu. Öğrenci servislerine peki biz ne yapacağız diye soran öğrenci velilerine verilen cevap ise kendiniz götürüp geleceksiniz gibi manidar bir cevap verilmesi dikkatlerden kaçmadı.   Milli Eğitim Müdürlüğü Ne Yapacak? Öğrenci servislerinin Ürgüp’e öğrenci taşıyamayız cevabının ardından Ürgüp Tesan Fen Lisesi öğrenci velileri Milli Eğitim Müdürlüğünü telefon yağmuruna tutmasının ardından ise Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de bizim yapacağımız bir şey yok cevabını verdiler.   Şimdi Nevşehir’de yetkilere soruyoruz; Ürgüp Tesan Fen Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler ve velileri ne yapacak?   Öğrenciler okula servis gitmiyor diye okulu mu bıraksın?
17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Ürgüp Tesan Fen Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler servis şoku yaşıyor.

 

17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Ürgüp Tesan Fen Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler servis şoku yaşıyor.

 

2018-2019 eğitim öğretim yılının 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olması nedeniyle öğrenci velilerini öğrenci servis telaşı sardı. Nitekim Nevşehir’de tekelleşen ve öğrenci velilerine biz ne dersek o düsturu ile yönetmeye devam ediyorlar. Nitekim Nevşehir’de ikamet edip Ürgüp Tesan Fen Lisesinde öğrenim gören öğrenciler öğrenci servisi bulamadı. Nevşehir’de tekelleşen öğrenci servisleri ise öğrenci velilerine bizlerin D belgesi bulunmadığı için öğrencilerinizi Ürgüp’e götüremeyiz cevabı vermesi öğrencilerin ve öğrenci velilerini şok yaşamasına neden oldu. Öğrenci servislerine peki biz ne yapacağız diye soran öğrenci velilerine verilen cevap ise kendiniz götürüp geleceksiniz gibi manidar bir cevap verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü Ne Yapacak?

Öğrenci servislerinin Ürgüp’e öğrenci taşıyamayız cevabının ardından Ürgüp Tesan Fen Lisesi öğrenci velileri Milli Eğitim Müdürlüğünü telefon yağmuruna tutmasının ardından ise Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de bizim yapacağımız bir şey yok cevabını verdiler.

 

Şimdi Nevşehir’de yetkilere soruyoruz;

Ürgüp Tesan Fen Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler ve velileri ne yapacak?

 

Öğrenciler okula servis gitmiyor diye okulu mu bıraksın?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.