MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te önce dezenfekte sonra pazar alışverişi

BELEDİYELER 18.04.2020 - 12:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp'te önce dezenfekte sonra pazar alışverişi

Ürgüp'te Cumartesi günleri kurulan pazarın girişi dezenfektan kabininden yapılıyor.
  Ürgüp'te Cumartesi günleri kurulan pazarın girişi dezenfektan kabininden yapılıyor.   Koronavirüs riskine karşı Ürgüp Belediyesi tarafından tedbir amacıyla ilçe pazar yeri girişine dezenfektan kabini yerleştirildi.   Cumartesi günleri kurulan pazar yerine gelen vatandaşların sırayla giriş yaparak alışverişe alındığı Ürgüp'te, zabıta ekipleri tarafından da ateş ölçümü yapılarak vatandaşlara maske dağıtılıyor.   Uygulamanın kovid-19 tedbirleri kapsamında yapıldığını belirten Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Vatandaşlarımızın sağlığı için virüs ile mücadelede her türlü üst düzey tedbir ve uygulamaları hayata geçiriyoruz. Zorunlu olmadıkça tüm vatandaşlarımızdan evlerinden çıkmamaları yönünde uyarı ve tavsiyelerde bulunuyoruz ancak yaşamımızın sürekliliği içerisinde zorunlu ihtiyaçların temin edilmesi de gerekli. Azami ölçüde tedbir alarak cumartesi günleri ilçemizde kurulan pazar yerinde kovid-19 riskini en aza indiriyoruz" dedi.
Ürgüp'te Cumartesi günleri kurulan pazarın girişi dezenfektan kabininden yapılıyor.

 

Ürgüp'te Cumartesi günleri kurulan pazarın girişi dezenfektan kabininden yapılıyor.

 

Koronavirüs riskine karşı Ürgüp Belediyesi tarafından tedbir amacıyla ilçe pazar yeri girişine dezenfektan kabini yerleştirildi.

 

Cumartesi günleri kurulan pazar yerine gelen vatandaşların sırayla giriş yaparak alışverişe alındığı Ürgüp'te, zabıta ekipleri tarafından da ateş ölçümü yapılarak vatandaşlara maske dağıtılıyor.

 

Uygulamanın kovid-19 tedbirleri kapsamında yapıldığını belirten Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Vatandaşlarımızın sağlığı için virüs ile mücadelede her türlü üst düzey tedbir ve uygulamaları hayata geçiriyoruz. Zorunlu olmadıkça tüm vatandaşlarımızdan evlerinden çıkmamaları yönünde uyarı ve tavsiyelerde bulunuyoruz ancak yaşamımızın sürekliliği içerisinde zorunlu ihtiyaçların temin edilmesi de gerekli. Azami ölçüde tedbir alarak cumartesi günleri ilçemizde kurulan pazar yerinde kovid-19 riskini en aza indiriyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.