Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te 'Öncelik yayanın, öncelik hayatın' kampanyası düzenlendi

İLÇELER 06.02.2019 - 13:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te 'Öncelik yayanın, öncelik hayatın' kampanyası düzenlendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başlattığı "öncelik hayatın" "öncelik yayanın" sloganıyla ülkemiz geneli eş zamanlı trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması kampanyası başlatıldı.
  İçişleri Bakanlığı tarafından ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' sloganıyla başlatılan kampanyaya Ürgüp’ten destek geldi.   Bütün illerde eş zamanlı olarak yapılan eylem ile 2019 yılı Yaya Öncelikli Trafik yılı ilan edilerek, kampanya ve tanıtımlarla kamuoyuna duyurular yapıldı.   Yaya geçitlerinin kullanılmasının teşvik edilmesi ve sürücüler tarafından fark edilmesi, buralarda vatandaşların geçiş üstünlüğünün vurgulanması amacıyla Ürgüp’te düzenlenen etkinliğe Kaymakam Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Levent Bal, Emniyet Müdürü Süleyman Eroğlu, Siyasi Partililer, AK Parti Adayı Mehmet Aktürk, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   Kaymakam Maraşlı ve İlçe Protokolünün katılımıyla Cumhuriyet Meydanı yakınlarında bulunan yaya geçidi üzerinde ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' denetimi yapılarak sürücüler ve yayalara bilgiler verildi.   Ayrıca eylemin yapıldığı esnada yaya geçidine park eden 50 FP 610 plakalı bir otomobile önce cezai işlem yapıldı akabinde çekici yardımı ile çekilerek kapalı otoparka götürüldü.  
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başlattığı "öncelik hayatın" "öncelik yayanın" sloganıyla ülkemiz geneli eş zamanlı trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması kampanyası başlatıldı.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' sloganıyla başlatılan kampanyaya Ürgüp’ten destek geldi.

 

Bütün illerde eş zamanlı olarak yapılan eylem ile 2019 yılı Yaya Öncelikli Trafik yılı ilan edilerek, kampanya ve tanıtımlarla kamuoyuna duyurular yapıldı.

 

Yaya geçitlerinin kullanılmasının teşvik edilmesi ve sürücüler tarafından fark edilmesi, buralarda vatandaşların geçiş üstünlüğünün vurgulanması amacıyla Ürgüp’te düzenlenen etkinliğe Kaymakam Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Levent Bal, Emniyet Müdürü Süleyman Eroğlu, Siyasi Partililer, AK Parti Adayı Mehmet Aktürk, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Kaymakam Maraşlı ve İlçe Protokolünün katılımıyla Cumhuriyet Meydanı yakınlarında bulunan yaya geçidi üzerinde ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' denetimi yapılarak sürücüler ve yayalara bilgiler verildi.

 

Ayrıca eylemin yapıldığı esnada yaya geçidine park eden 50 FP 610 plakalı bir otomobile önce cezai işlem yapıldı akabinde çekici yardımı ile çekilerek kapalı otoparka götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.