Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te özel öğrencilerin sergisi büyük ilgi gördü

İLÇELER 16.05.2019 - 15:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te özel öğrencilerin sergisi büyük ilgi gördü

Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu tarafından yürütülmekte olan "Engelleri Beynimizde Aşıyoruz" projesi büyük ilgi gördü.
  Mehmet Diker Ortaokulu tarafından yürütülmekte olan "Engelleri Beynimizde Aşıyoruz" projesi kapsamında ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atık miktarının azaltılmasını ve atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme yaklaşımı olan Sıfır Atık Projesine de katkı sunmak amacıyla özel eğitim sınıfı öğrencileri tarafından geri dönüşümlü ve atık malzemelerden yapılan ürünler ile sanatsal ürünler sergisi düzenlendi.   Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenen Sergiye İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ile kamu kurum ve kuruluşlarının değerli idare amirleri, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri katıldı.
Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu tarafından yürütülmekte olan "Engelleri Beynimizde Aşıyoruz" projesi büyük ilgi gördü.

 

Mehmet Diker Ortaokulu tarafından yürütülmekte olan "Engelleri Beynimizde Aşıyoruz" projesi kapsamında ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atık miktarının azaltılmasını ve atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme yaklaşımı olan Sıfır Atık Projesine de katkı sunmak amacıyla özel eğitim sınıfı öğrencileri tarafından geri dönüşümlü ve atık malzemelerden yapılan ürünler ile sanatsal ürünler sergisi düzenlendi.

 

Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenen Sergiye İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ile kamu kurum ve kuruluşlarının değerli idare amirleri, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.