Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te pazar yerinde maksimum düzeyde tedbir

İLÇELER 25.04.2020 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te pazar yerinde maksimum düzeyde tedbir

Ürgüp'te pazar yerinde kovid-19 riskine karşı tedbirler üst düzeyde uygulanıyor.
  Ürgüp'te Cumartesi günleri kurulan pazar yerinde kovid-19 riski nedeniyle Ürgüp Belediyesi tarafından maksimum düzeyde tedbir alındı.   Salgında riskli bölgelerden olan pazar yerlerindeki riski en aza indirmek için yoğun çaba sarfeden ekipler, vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde tek sıra halinde ilerlemesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.   Belirli aralıklarla dezenfekte ve hijyen çalışması yapılan pazar yerine sınırlı sayıda insanın alınıyor. Sosyal mesafe kuralları tüm tezgahlara da uygulanıp uyarı yazıları asılarak girişte belediye ekipleri tarafından maske dağıtımı yapılıyor. Alışverişini tamamlayan vatandaşların pazar yerinden ayrılmaları yönünde anonslar yapılıyor.   İçerideki insan sayısı ve metrekare hesabına göre giriş ve çıkışlar farklı noktalardan dezenfeksiyon kabinlerinden yapılabiliyor.   Vatandaşların ateşinin ölçülerek pazar yerine giriş yapabildiği Ürgüp'te, sıcakta bekleyen vatandaşlar da düşünülerek gölgelik için çadırlar kuruldu.   Vatandaşlar alınan tedbirlerden ve uygulamadan memnun. Toplum sağlığı için tüm tedbirleri en üst düzeyde alan Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e teşekkürlerini iletiyor.   Vatandaşlar, toplumsal bilinçle, el birliğiyle tüm dünyayı etkisi altına alan bu illetin üstesinden geleceklerine olan inancı tam.
Ürgüp'te pazar yerinde kovid-19 riskine karşı tedbirler üst düzeyde uygulanıyor.

 

Ürgüp'te Cumartesi günleri kurulan pazar yerinde kovid-19 riski nedeniyle Ürgüp Belediyesi tarafından maksimum düzeyde tedbir alındı.

 

Salgında riskli bölgelerden olan pazar yerlerindeki riski en aza indirmek için yoğun çaba sarfeden ekipler, vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde tek sıra halinde ilerlemesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

Belirli aralıklarla dezenfekte ve hijyen çalışması yapılan pazar yerine sınırlı sayıda insanın alınıyor. Sosyal mesafe kuralları tüm tezgahlara da uygulanıp uyarı yazıları asılarak girişte belediye ekipleri tarafından maske dağıtımı yapılıyor. Alışverişini tamamlayan vatandaşların pazar yerinden ayrılmaları yönünde anonslar yapılıyor.

 

İçerideki insan sayısı ve metrekare hesabına göre giriş ve çıkışlar farklı noktalardan dezenfeksiyon kabinlerinden yapılabiliyor.

 

Vatandaşların ateşinin ölçülerek pazar yerine giriş yapabildiği Ürgüp'te, sıcakta bekleyen vatandaşlar da düşünülerek gölgelik için çadırlar kuruldu.

 

Vatandaşlar alınan tedbirlerden ve uygulamadan memnun. Toplum sağlığı için tüm tedbirleri en üst düzeyde alan Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e teşekkürlerini iletiyor.

 

Vatandaşlar, toplumsal bilinçle, el birliğiyle tüm dünyayı etkisi altına alan bu illetin üstesinden geleceklerine olan inancı tam.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.