Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te suça ve suçluya geçit yok

ASAYİŞ 30.10.2019 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te suça ve suçluya geçit yok

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan asayiş ve trafik huzur uygulamalarında suç ve suçlulara göz açtırmıyor.
  Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada gerçekleştirilen uygulamalar sıralandı. Kentteki asayiş uygulamalarına aralıksız devam edileceği belirtildi.  Son 10 gün içerisinde yapılan Asayiş ve trafik uygulamalarında 2 bin 741 şahıs, 990 araç hakkında yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan araması bulunan 1 şahıs yakalanırken, 44 araca toplam 25 Bin 569 lira çeşitli kusurlardan ceza yazılmış, 8 araçta trafikten men edildi.   Uygulamalar esnasında bir araçta yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirilip konu ile ilgili 4 şahıs hakkında ise Adli ve İdari yönden Ürgüp Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda adli işlem yapıldı.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan asayiş ve trafik huzur uygulamalarında suç ve suçlulara göz açtırmıyor.

 

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada gerçekleştirilen uygulamalar sıralandı. Kentteki asayiş uygulamalarına aralıksız devam edileceği belirtildi.  Son 10 gün içerisinde yapılan Asayiş ve trafik uygulamalarında 2 bin 741 şahıs, 990 araç hakkında yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan araması bulunan 1 şahıs yakalanırken, 44 araca toplam 25 Bin 569 lira çeşitli kusurlardan ceza yazılmış, 8 araçta trafikten men edildi.

 

Uygulamalar esnasında bir araçta yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirilip konu ile ilgili 4 şahıs hakkında ise Adli ve İdari yönden Ürgüp Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.