MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te trafik kazası: 4 yaralı

ASAYİŞ 27.05.2020 - 21:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te trafik kazası: 4 yaralı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
  Kaza bugün akşam saatlerinde Ürgüp ilçesi çevreyolu devlet hastanesi yakınlarında meydana geldi.  Kayseri istikametine seyreden M.B’nin sevk ve idaresindeki 27 VL 401 plakalı otomobil, yan yoldan çıkan Z.Ç ‘nin sevk ve idaresindeki 50 UB 884 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.  Kaza da iki araç hurdaya dönerken araçlarda bulunan toplam 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlara ilk müdahalenin yapılmasının ardından ambulans ile Nevşehir2de çeşitli hastanelere kaldırıldı.   Kazada 27 LV 401 plakalı otomobilin sürücüsü olan M.B.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

 

Kaza bugün akşam saatlerinde Ürgüp ilçesi çevreyolu devlet hastanesi yakınlarında meydana geldi.  Kayseri istikametine seyreden M.B’nin sevk ve idaresindeki 27 VL 401 plakalı otomobil, yan yoldan çıkan Z.Ç ‘nin sevk ve idaresindeki 50 UB 884 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.  Kaza da iki araç hurdaya dönerken araçlarda bulunan toplam 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlara ilk müdahalenin yapılmasının ardından ambulans ile Nevşehir2de çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

Kazada 27 LV 401 plakalı otomobilin sürücüsü olan M.B.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.