Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

ASAYİŞ 12.07.2019 - 16:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken 1’i çocuk 2 kişi ise yaralandı.
    Edinilen bilgilere göre, Şahinefendi köyünde traktörü ile tarlaya gitmekte olan M.S.’ nin yönetiminde ki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan taşlara çarparak devrildi.  Kazada traktör üzerinde bulunan sürücü M.S, O.E ve Y.Ş yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaparken yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Kazada yaralanan O.E. devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken diğer yaralılar M.S. ve Y.Ş.’nin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.   Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken 1’i çocuk 2 kişi ise yaralandı.

 

 

Edinilen bilgilere göre, Şahinefendi köyünde traktörü ile tarlaya gitmekte olan M.S.’ nin yönetiminde ki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan taşlara çarparak devrildi.  Kazada traktör üzerinde bulunan sürücü M.S, O.E ve Y.Ş yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaparken yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Kazada yaralanan O.E. devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken diğer yaralılar M.S. ve Y.Ş.’nin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

 

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.