MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te uyuşturucu satıcısı 6 kişi yakalandı

ASAYİŞ 19.04.2019 - 15:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te uyuşturucu satıcısı 6 kişi yakalandı

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlene operasyonda 6 kişi yakalandı.
  Edinilen bilgilere göre Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün şölen alanında uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı.   Şahıslarda ve araçlarda yapılan aramalarda yüksek miktarda metamfetamin, kokain, uyuşturucu hap ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.   Şahıslar savcı talimatı ile gözaltına alınırken, araçlarda detaylı aramaların sürdüğü öğrenildi.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlene operasyonda 6 kişi yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün şölen alanında uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı.

 

Şahıslarda ve araçlarda yapılan aramalarda yüksek miktarda metamfetamin, kokain, uyuşturucu hap ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

 

Şahıslar savcı talimatı ile gözaltına alınırken, araçlarda detaylı aramaların sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.