Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Yürekler Ağza Geldi

İLÇELER 20.02.2017 - 12:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te Yürekler Ağza Geldi

A.E İntihar mı edecekti gerçekten sigaramı içecekti tam olarak anlaşılamadı.
12.02.2017 Pazar günü Temenni tepesine çıkan A.E isimli bayan koruma demirlerini geçince yürekler ağza geldi. Yaklaşık 10 dakika boyunca sitemkar bir şekilde bağıran A.E isimli bayan, Cumhuriyet Meydanında bulunan kişilerin intihar mı edeceksin sorusuna. “ Yok o kadar da değil kendimi seviyorum “ diye cevapladı.   Temenni Tepesi çalışanı Bekir Demir’in sesleri duyarak olay yerine geldiğinde bayanın sigaramı içip gideceğim demesi ile bayanın amacının intihar olmadığı anlaşıldı.   Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzere olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polisler A.E isimli bayanı ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.   A.E isimli bayanın olaydan iki saat önce sosyal paylaşım sitesi facebook üzerindeki paylaşımı da dikkatlerden kaçmadı.     
A.E İntihar mı edecekti gerçekten sigaramı içecekti tam olarak anlaşılamadı.

12.02.2017 Pazar günü Temenni tepesine çıkan A.E isimli bayan koruma demirlerini geçince yürekler ağza geldi. Yaklaşık 10 dakika boyunca sitemkar bir şekilde bağıran A.E isimli bayan, Cumhuriyet Meydanında bulunan kişilerin intihar mı edeceksin sorusuna. “ Yok o kadar da değil kendimi seviyorum “ diye cevapladı.

 

Temenni Tepesi çalışanı Bekir Demir’in sesleri duyarak olay yerine geldiğinde bayanın sigaramı içip gideceğim demesi ile bayanın amacının intihar olmadığı anlaşıldı.

 

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzere olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polisler A.E isimli bayanı ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

 

A.E isimli bayanın olaydan iki saat önce sosyal paylaşım sitesi facebook üzerindeki paylaşımı da dikkatlerden kaçmadı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.