Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'teTuğba Öğretmen Hayalindeki Sınıfı Kurdu

EĞİTİM 13.01.2018 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'teTuğba Öğretmen Hayalindeki Sınıfı Kurdu

Mehmet Diker Orta Okulu İngilizce Öğretmeni Tuğba Duymaz, Öğrenciliğinden beri hayalini kurduğu sınıfı, Öğrencileriyle birlikte kurdu.
  Mehmet Diker Ortaokulunda görev yapan İngilizce Öğretmeni Tuğba Duymaz, gönüllü olarak Okuldaki bir sınıfı hayalleri olan tüm Ürgüp’lü öğrenciler için hazırladı.   Kendi Memleketinde Öğretmen olmanın verdiği  heyecanla derse girerken Öğrencilerin de hayalindeki İngilizce sınıfını görmelerini isteyen Duymaz, dizayn ettiği sınıfta renklerin konuştuğu, kitapların canlandığı köşeler oluşturdu. Her bir köşesini el emeği ve Öğrencilerinin yardımı ile hazırladığını belirten Öğretmen Tuğba Duymaz, sınıfta ders işlemenin keyif haline geldiğini söyledi.   Sınıfın tamamlanmasıyla birlikte yürüttüğü bir de proje olduğunun altını çizen Duymaz, "3 yıldır kesintisiz kitap kurtları yetiştiriyorum. Kitabı seven ve kitap okumaya gönül veren pek çok öğrenci mezun etmekteyim.  Ve halen mezun olan ve şu anda okulumdaki öğrencilerimle her ay kitap takası yaparak pek çok öğrenciye ulaşıp onlarla yeni yazarlar, yeni dünyalar keşfediyoruz." dedi    Duymaz, Uyguladığı projenin başka Öğrencilere ve Öğretmenlere umut ışığı yakarak memleketin her bir köşesinde aynı amaca hizmet eden İngilizce sınıflarının artacağını hayal ettiğini de ekledi.
Mehmet Diker Orta Okulu İngilizce Öğretmeni Tuğba Duymaz, Öğrenciliğinden beri hayalini kurduğu sınıfı, Öğrencileriyle birlikte kurdu.

 

Mehmet Diker Ortaokulunda görev yapan İngilizce Öğretmeni Tuğba Duymaz, gönüllü olarak Okuldaki bir sınıfı hayalleri olan tüm Ürgüp’lü öğrenciler için hazırladı.

 

Kendi Memleketinde Öğretmen olmanın verdiği  heyecanla derse girerken Öğrencilerin de hayalindeki İngilizce sınıfını görmelerini isteyen Duymaz, dizayn ettiği sınıfta renklerin konuştuğu, kitapların canlandığı köşeler oluşturdu. Her bir köşesini el emeği ve Öğrencilerinin yardımı ile hazırladığını belirten Öğretmen Tuğba Duymaz, sınıfta ders işlemenin keyif haline geldiğini söyledi.

 

Sınıfın tamamlanmasıyla birlikte yürüttüğü bir de proje olduğunun altını çizen Duymaz, "3 yıldır kesintisiz kitap kurtları yetiştiriyorum. Kitabı seven ve kitap okumaya gönül veren pek çok öğrenci mezun etmekteyim.  Ve halen mezun olan ve şu anda okulumdaki öğrencilerimle her ay kitap takası yaparak pek çok öğrenciye ulaşıp onlarla yeni yazarlar, yeni dünyalar keşfediyoruz." dedi 

 

Duymaz, Uyguladığı projenin başka Öğrencilere ve Öğretmenlere umut ışığı yakarak memleketin her bir köşesinde aynı amaca hizmet eden İngilizce sınıflarının artacağını hayal ettiğini de ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.