Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Travel Turkey İzmir Fuarına Katılacak

TURİZM 04.12.2017 - 08:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Travel Turkey İzmir Fuarına Katılacak

Nevşehir Valiliği Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) çatısı altında İzmir'de düzenlenecek Travel Turkey Fuarı 7-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.
  Türkiye'nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi, 7-10 Aralık 2017'de kapılarını 11. kez açacak.   Kapadokya bölgesinin geçen yıllara göre partner il oldığu için daha görkemli bir şekilde temsil edileceği İzmir fuarına Ürgüp Belediyesi'de katılacak.   Ürgüp'ün tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımının yapılacağı fuara tanıtım malzemesi göndermek isteyen turizmcilerle ilgili belediyeden yapılan açıklama şöyle:   7-10 Aralık tarihlerinde bölge olarak partner il statüsünde katılacağımız İzmir’de düzenlenecek olan Travel Turkey Fuarına tanıtım malzemesi göndermek isteyen turizmcilerimizin en geç 4 Aralık pazartesi günü saat 10’a kadar malzemelerini Belediyemize teslim etmeleri gerekmektedir.
Nevşehir Valiliği Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) çatısı altında İzmir'de düzenlenecek Travel Turkey Fuarı 7-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

Türkiye'nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi, 7-10 Aralık 2017'de kapılarını 11. kez açacak.

 

Kapadokya bölgesinin geçen yıllara göre partner il oldığu için daha görkemli bir şekilde temsil edileceği İzmir fuarına Ürgüp Belediyesi'de katılacak.

 

Ürgüp'ün tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımının yapılacağı fuara tanıtım malzemesi göndermek isteyen turizmcilerle ilgili belediyeden yapılan açıklama şöyle:

 

7-10 Aralık tarihlerinde bölge olarak partner il statüsünde katılacağımız İzmir’de düzenlenecek olan Travel Turkey Fuarına tanıtım malzemesi göndermek isteyen turizmcilerimizin en geç 4 Aralık pazartesi günü saat 10’a kadar malzemelerini Belediyemize teslim etmeleri gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.