MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Üçgüzeller büyük ilgi görüyor

TURİZM 25.07.2019 - 13:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Üçgüzeller büyük ilgi görüyor

Kapadokya bölgesindeki turistik tesislerin bayramda büyük oranda dolması bekleniyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesindeki turistik tesislerin bayramda büyük oranda dolması bekleniyor.  Bölgedeki turistik merkezlerinde daha şimdiden ilgi görmesi bölge turizmcilerini bayramdan yana umutlandırıyor. Bölgenin en önemli turistik uğrak merkezlerinden biri olan Ürgüp Üç Güzeller Mevkiinde bayram öncesinde yerli ve yabancı turistler bölgenin doğal güzelliklerini keşfe çıktı.  Büyük bir oranda aileleriyle birlikte bölge turuna çıkan yerli ve yabancı turistlerin üç güzeller olarak adlandırılan peribacaları arasında bölge hatırası fotoğraf çektirdikleri gözlenirken, bayram süresince de bölgenin en çok ilgi gören merkezlerinden birinin burası olması bekleniyor.
Kapadokya bölgesindeki turistik tesislerin bayramda büyük oranda dolması bekleniyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesindeki turistik tesislerin bayramda büyük oranda dolması bekleniyor. 


Bölgedeki turistik merkezlerinde daha şimdiden ilgi görmesi bölge turizmcilerini bayramdan yana umutlandırıyor. Bölgenin en önemli turistik uğrak merkezlerinden biri olan Ürgüp Üç Güzeller Mevkiinde bayram öncesinde yerli ve yabancı turistler bölgenin doğal güzelliklerini keşfe çıktı. 


Büyük bir oranda aileleriyle birlikte bölge turuna çıkan yerli ve yabancı turistlerin üç güzeller olarak adlandırılan peribacaları arasında bölge hatırası fotoğraf çektirdikleri gözlenirken, bayram süresince de bölgenin en çok ilgi gören merkezlerinden birinin burası olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.