Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Değişti

İLÇELER 05.01.2017 - 09:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Değişti

Nevşehir Ürgüp Ülkü Ocakları'nda 04 Ocak 2017 günü devir teslim töreni gerçekleştirildi.
Nevşehir Ürgüp Ülkü Ocakları'nda 04 Ocak 2017 günü devir teslim töreni  gerçekleştirildi.   Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültü Vakfı Başkanı Cihat Burak Korkmaz devir teslimi gerçekleştirmek üzere dün akşam Ürgüp'deydi.   Ocak yöneticileri, üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarının Ürgüp Ülkü  Ocakları'nda bir araya gelmesiyle gerçekleştirilen devir teslimde ilk olarak Cihat Burak Korkmaz şu sözleri söyledi ''Kıymetli dava arkadaşlarım,  bu zor zamanlarda Ülkü Ocakları Nevşehir ve ilçelerinde  yoğun bir  tempo ile çalışmalarını sürdürmektedir. Türk Milliyetçileri memleketin  buhranlı zamanlarında hainlere karşı kararlı bir tavır sergilemektedir. İhanet senaryoları tezgahlanırken, söz konusu milletin bekası olduğunda, ülkücüler asla ihanete boyun eğmeyeceklerdir. Bugün ülkücü hareket binlerce  mensubuyla bu kutlu ecdadın mirasçısıdır. Ülkü Ocakları'nın yegane amacı ilk olarak ALLAH rızası sonrasında yüce Türk Milletinin yüksek  menfaatleridir. Ocağımıza bağlı olan herkes bunun bilinciyle hareket  etmelidir. Bizim yolumuz Alparslan'ın, Akşemseddin'in, Fatih Sultan Mehmet  Han'ın yoludur. Bizim yolumuz Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in, Gazi Mustafa  Kemal ATATÜRK'ün yoludur. Bu yolda hiçbir zaman karamsarlığa düşmeyeceğiz"dedi.    Ardından devir teslim törenine geçildi. Yeni Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Kidemli Ocakta gelenekselleşen Türk Bayrağı ile Kur'an-ı Kerimi  teslim aldı.   Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı  Cihat Burak Korkmaz görevi yeni devralan Alperen Kıdemli’ye yeni görevinde başarılar diledi.   3 yıldan fazla bir zamandır görevini layıkıyla yapan Ürgüp ilçe Ocak başkanı Oytun Akyol’a ise Nevşehir Ülkü Ocakları ve Kültür Vakfı Başkanı  Cihat Burak Korkmaz tarafından bu zamana kadar cesaretle ve bilgisi ile yürüttüğü görevinden dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmaları için kendisini plaket takdim etti.    
Nevşehir Ürgüp Ülkü Ocakları'nda 04 Ocak 2017 günü devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Nevşehir Ürgüp Ülkü Ocakları'nda 04 Ocak 2017 günü devir teslim töreni  gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültü Vakfı Başkanı Cihat Burak Korkmaz devir teslimi gerçekleştirmek üzere dün akşam Ürgüp'deydi.

 

Ocak yöneticileri, üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarının Ürgüp Ülkü  Ocakları'nda bir araya gelmesiyle gerçekleştirilen devir teslimde ilk olarak Cihat Burak Korkmaz şu sözleri söyledi ''Kıymetli dava arkadaşlarım,  bu zor zamanlarda Ülkü Ocakları Nevşehir ve ilçelerinde  yoğun bir  tempo ile çalışmalarını sürdürmektedir. Türk Milliyetçileri memleketin  buhranlı zamanlarında hainlere karşı kararlı bir tavır sergilemektedir. İhanet senaryoları tezgahlanırken, söz konusu milletin bekası olduğunda, ülkücüler asla ihanete boyun eğmeyeceklerdir. Bugün ülkücü hareket binlerce  mensubuyla bu kutlu ecdadın mirasçısıdır. Ülkü Ocakları'nın yegane amacı ilk olarak ALLAH rızası sonrasında yüce Türk Milletinin yüksek  menfaatleridir. Ocağımıza bağlı olan herkes bunun bilinciyle hareket  etmelidir. Bizim yolumuz Alparslan'ın, Akşemseddin'in, Fatih Sultan Mehmet  Han'ın yoludur. Bizim yolumuz Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in, Gazi Mustafa  Kemal ATATÜRK'ün yoludur. Bu yolda hiçbir zaman karamsarlığa düşmeyeceğiz"dedi. 

 

Ardından devir teslim törenine geçildi. Yeni Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Kidemli Ocakta gelenekselleşen Türk Bayrağı ile Kur'an-ı Kerimi  teslim aldı.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı  Cihat Burak Korkmaz görevi yeni devralan Alperen Kıdemli’ye yeni görevinde başarılar diledi.

 

3 yıldan fazla bir zamandır görevini layıkıyla yapan Ürgüp ilçe Ocak başkanı Oytun Akyol’a ise Nevşehir Ülkü Ocakları ve Kültür Vakfı Başkanı  Cihat Burak Korkmaz tarafından bu zamana kadar cesaretle ve bilgisi ile yürüttüğü görevinden dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmaları için kendisini plaket takdim etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.