Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ülkü Ocaklarına Tahsin Taş Atandı

İLÇELER 02.03.2018 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Ülkü Ocaklarına Tahsin Taş Atandı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un takdiriyle Nevşehir İl Ocak Başkanı Ali Türker tarafından Tahsin Taş Ülkü Ocakları Ürgüp ilçe Başkanlığına atandı.
  Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen atamaya; Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda ülkücü katılım gösterdi.   Ürgüp Ocak binasının tıklım tıklım dolduğu törende Yeni Başkan Tahsin Taş,  bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerimi öperek bu kutsal görevi devraldı.   Tahsin Taş’ın bu mübarek görevi her daim göklere taşıyacağına inandığını vurgulayan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, daha etkin çalışmalar ile Nevşehir,  ilçe ve beldelerinde hayırlı işlere imza atamaya devam edeceğiz. Allah Tahsin Taş Başkanımızın çıktığı bu yolda yardımcısı olsun, Hak yolundan ayrılmamayı nasip etsin.” dedi.   Törenini ardından Ocak binası önünde toplanan yaklaşık 200 genç, Ülkücü yemini ederek tekbir çekti.  Bu esnada Ürgüp halkı, Ülkücülerin yeminini meraklı gözler ile izleyerek alkış tuttu.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un takdiriyle Nevşehir İl Ocak Başkanı Ali Türker tarafından Tahsin Taş Ülkü Ocakları Ürgüp ilçe Başkanlığına atandı.

 

Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen atamaya; Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda ülkücü katılım gösterdi.

 

Ürgüp Ocak binasının tıklım tıklım dolduğu törende Yeni Başkan Tahsin Taş,  bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerimi öperek bu kutsal görevi devraldı.

 

Tahsin Taş’ın bu mübarek görevi her daim göklere taşıyacağına inandığını vurgulayan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, daha etkin çalışmalar ile Nevşehir,  ilçe ve beldelerinde hayırlı işlere imza atamaya devam edeceğiz. Allah Tahsin Taş Başkanımızın çıktığı bu yolda yardımcısı olsun, Hak yolundan ayrılmamayı nasip etsin.” dedi.

 

Törenini ardından Ocak binası önünde toplanan yaklaşık 200 genç, Ülkücü yemini ederek tekbir çekti.  Bu esnada Ürgüp halkı, Ülkücülerin yeminini meraklı gözler ile izleyerek alkış tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.