Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'ün İlk Kadın Aday Adayı Başvurusunu Yaptı

SİYASET 13.11.2018 - 22:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'ün İlk Kadın Aday Adayı Başvurusunu Yaptı

Ürgüp Belediye başkanlığı için ilk kadın aday adayı olma özelliğini taşıyan isim AK Partiden Dursen Özsoy aday adaylık başvurusunda bulundu.   Dursen Özsoy,  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı'na giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Özsoy’un başvurusunu AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer kabul etti, alırken hayırlara vesile olmasını temenni etti.   Özsoy’un aday adaylığı başvurusunu kabul eden AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ise “Ak Parti olarak 31 Martta Yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Ürgüp'ten bir ilk olan ilk kadın aday adayı Dursen Özsoy’un  müracaatını almış bulunuyoruz bu vesileyle Aday adayı arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruz.Ürgüp için inşallah hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunuyoruz” diye konuştu.

Ürgüp Belediye başkanlığı için ilk kadın aday adayı olma özelliğini taşıyan isim AK Partiden Dursen Özsoy aday adaylık başvurusunda bulundu.

 

Dursen Özsoy,  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı'na giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Özsoy’un başvurusunu AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer kabul etti, alırken hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

Özsoy’un aday adaylığı başvurusunu kabul eden AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ise “Ak Parti olarak 31 Martta Yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Ürgüp'ten bir ilk olan ilk kadın aday adayı Dursen Özsoy’un  müracaatını almış bulunuyoruz bu vesileyle Aday adayı arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruz.Ürgüp için inşallah hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunuyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.