Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Yolu Daha Modern Görüntüye Kavuşuyor

NEVŞEHİR 05.09.2018 - 13:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Yolu Daha Modern Görüntüye Kavuşuyor

Nevşehir Belediyesi Esentepe Mahallesindeki Ürgüp Yolunun peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
  Nevşehir-Uçhisar yol kavşağına kadar olan bölümü içine alabilecek düzeyde devam eden çalışmalarda refüjler başta olmak üzere kaldırımlar oldukça modern bir görünüm kazanacak.   Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalarda kaldırımlar yeniden düzenlendi. Esentepe Dostluk Parkı’ndan başlayıp Uçhisar yol kavşağına kadar olan bölüme kadar bisiklet ve yürüyüş yolunun, alt yapısının tamamlanmasının ardından, yol boyunca yeşil alan oluşturuldu.   Refüjlerde çeşitli türde çok sayıda bitki ve süs bitkisinin de ekiminin yapıldığı çalışmalara bölgenin oldukça modern bir görüntüye kavuşturulması hedefleniyor.
Nevşehir Belediyesi Esentepe Mahallesindeki Ürgüp Yolunun peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Nevşehir-Uçhisar yol kavşağına kadar olan bölümü içine alabilecek düzeyde devam eden çalışmalarda refüjler başta olmak üzere kaldırımlar oldukça modern bir görünüm kazanacak.

 

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalarda kaldırımlar yeniden düzenlendi. Esentepe Dostluk Parkı’ndan başlayıp Uçhisar yol kavşağına kadar olan bölüme kadar bisiklet ve yürüyüş yolunun, alt yapısının tamamlanmasının ardından, yol boyunca yeşil alan oluşturuldu.

 

Refüjlerde çeşitli türde çok sayıda bitki ve süs bitkisinin de ekiminin yapıldığı çalışmalara bölgenin oldukça modern bir görüntüye kavuşturulması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.