MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Korkmaz'ın, Mevlid Kandili Mesajı

İLÇELER 28.10.2020 - 16:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Korkmaz'ın, Mevlid Kandili Mesajı

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Hz. Muhammed Mustafa'nın doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Hz. Muhammed Mustafa'nın doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.   Başkan Korkmaz mesajında, İslamiyetin dünyaya duyurulması ve insanlığa tebliğ edilmesini sağlayan peygamberimizin doğum yıldönümü nedeniyle İslam alemince kutlanan Mevlid Kandili'nin insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi. Başkan Korkmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hazreti Peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürmüş; ahlâkı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ etmiştir. Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan Sevgili Peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan mübarek kandil dolayısıyla, başta Ürgüplü hemşerilerim, çiftçilerim olmak üzere bütün İslam aleminin kandilini tebrik ediyor, Yüce Allah'tan, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hâkim olduğu günler nasip etmesini diliyorum. Bu gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak dualarınızın kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ederim." dedi.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Hz. Muhammed Mustafa'nın doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Hz. Muhammed Mustafa'nın doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Korkmaz mesajında, İslamiyetin dünyaya duyurulması ve insanlığa tebliğ edilmesini sağlayan peygamberimizin doğum yıldönümü nedeniyle İslam alemince kutlanan Mevlid Kandili'nin insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi. Başkan Korkmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:



"Hazreti Peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürmüş; ahlâkı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ etmiştir. Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan Sevgili Peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan mübarek kandil dolayısıyla, başta Ürgüplü hemşerilerim, çiftçilerim olmak üzere bütün İslam aleminin kandilini tebrik ediyor, Yüce Allah'tan, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hâkim olduğu günler nasip etmesini diliyorum. Bu gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak dualarınızın kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.