MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ziraat Odası, Divaisib Termal Hotel ile indirim anlaşması imzaladı

İLÇELER 04.10.2019 - 18:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Ziraat Odası, Divaisib Termal Hotel ile indirim anlaşması imzaladı

Ürgüp Ziraat Odası üyelerinin indirimli termal hotel imkanlarından yararlanmalarını sağlamak amacıyla Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotel & Spa ile aralarında indirim anlaşması imzaladı.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı ile Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotel & Spa arasında Ziraat Odası üyelerinin indirimli konaklama yapmalarını sağlamak amacıyla anlaşma imzalandı.   Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ile Divaisib Termal Resort Hotel & Spa adına Esat Terzioğlu arasında Ziraat Odası üyelerinin termal turizminden indirimli faydalanmaları için protokol imzalandı. Ziraat Odası üyelerine, yapılan protokol sonrasında haftaiçi ve haftasonu konaklamalarda liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacak. Masaj, kese, çamur banyosu, köpük, aile banyosu, tuz odası, doktor balıklar, sülük tedavisi, hacamat, ozon tedavisi, vb. uygulamalarda ise yüzde 10 indirim uygulanacak. Resmi, Dini bayramlar, Sömestre Tatili ve Yaz sezonu konaklamaları bu indirime dahil edildi. İndirimden  oda üyeleri ve üyelerin 1. Derece yakınları Ziraat odası üye kimlik kartını ibraz ederek faydalanabilirler.   Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, üyelerimize fayda sağlamak amaçlı termal turizmi olarak Kozaklı’da Ürgüp’lü yatırımcımızın işletmekte olduğu Divaisib Termal Resort Hotel & Spa ile aramızda bir indirim anlaşması yaptık. Odamızdan alınacak olan üye kartı ile hotele giden üyelerimiz otel hizmetlerden indirimli olarak faydalanabilecek. Üretici çiftçilerimize ve her iki kurumumuza hayırlı olsun" dedi.
Ürgüp Ziraat Odası üyelerinin indirimli termal hotel imkanlarından yararlanmalarını sağlamak amacıyla Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotel & Spa ile aralarında indirim anlaşması imzaladı.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı ile Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotel & Spa arasında Ziraat Odası üyelerinin indirimli konaklama yapmalarını sağlamak amacıyla anlaşma imzalandı.

 

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ile Divaisib Termal Resort Hotel & Spa adına Esat Terzioğlu arasında Ziraat Odası üyelerinin termal turizminden indirimli faydalanmaları için protokol imzalandı. Ziraat Odası üyelerine, yapılan protokol sonrasında haftaiçi ve haftasonu konaklamalarda liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacak. Masaj, kese, çamur banyosu, köpük, aile banyosu, tuz odası, doktor balıklar, sülük tedavisi, hacamat, ozon tedavisi, vb. uygulamalarda ise yüzde 10 indirim uygulanacak. Resmi, Dini bayramlar, Sömestre Tatili ve Yaz sezonu konaklamaları bu indirime dahil edildi. İndirimden  oda üyeleri ve üyelerin 1. Derece yakınları Ziraat odası üye kimlik kartını ibraz ederek faydalanabilirler.

 

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, üyelerimize fayda sağlamak amaçlı termal turizmi olarak Kozaklı’da Ürgüp’lü yatırımcımızın işletmekte olduğu Divaisib Termal Resort Hotel & Spa ile aramızda bir indirim anlaşması yaptık. Odamızdan alınacak olan üye kartı ile hotele giden üyelerimiz otel hizmetlerden indirimli olarak faydalanabilecek. Üretici çiftçilerimize ve her iki kurumumuza hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.