MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ziraat Odası ile Kapadokya Hastanesi arasında protokol imzalandı

İLÇELER 02.10.2019 - 17:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Ziraat Odası ile Kapadokya Hastanesi arasında protokol imzalandı

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı ile Özel Kapadokya Hastanesi arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Ürgüp Ziraat Odasına kayıtlı üyeler ve onların birinci derece yakınları Özel Kapadokya Hastanesinin sağlık hizmetinden indirimli olarak yararlanabilecek.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ile Özel Kapadokya Hastanesi Başhekim Op. Dr. Fatih Yakut tarafından imzalanan protokol ile Ürgüp Ziraat Odasına kayıtlı üyeler ile onların eş ve çocukları bakmakla yükümlü oldukları anne ve babaları Özel Kapadokya Hastanesinin sunduğu sağlık hizmetinden ayakta tedavi ve yatan hasta tedavi giderlerinde yüzde 20, tedavi amaçlı olmayan özel durumlara giren lazer, estetik gibi yöntemlerde ise yüzde 10 indirimli olarak yararlanabilecekler.   Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklama yapan Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, “Üreticilerimizin yararına yapmış olduğumuz anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İmzaladığımız sözleşme ile bundan böyle oda üyelerimiz ve onların bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden yakınları Özel Kapadokya Hastanesinin sunduğu hizmetten yüzde 20 indirimli olarak faydalanabilecekler. Üyelerimizin bu indirimden faydalanmaları için odamızdan alacakları oda kimlik kartlarını kayıt esnasında hastane yetkililerine ibraz etmeleri gerekiyor. Bütün üretici çiftçilerimize ve her iki kuruma hayırlı olsun” dedi.   Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut ise, “Özel Kapadokya Hastanesi olarak kaliteli hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ediyoruz. Verdiğimiz bu hizmetten herkesin yararlanması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle de kurumsal anlaşmalara önem veriyoruz. Protokolün, her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.  
Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı ile Özel Kapadokya Hastanesi arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Ürgüp Ziraat Odasına kayıtlı üyeler ve onların birinci derece yakınları Özel Kapadokya Hastanesinin sağlık hizmetinden indirimli olarak yararlanabilecek.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ile Özel Kapadokya Hastanesi Başhekim Op. Dr. Fatih Yakut tarafından imzalanan protokol ile Ürgüp Ziraat Odasına kayıtlı üyeler ile onların eş ve çocukları bakmakla yükümlü oldukları anne ve babaları Özel Kapadokya Hastanesinin sunduğu sağlık hizmetinden ayakta tedavi ve yatan hasta tedavi giderlerinde yüzde 20, tedavi amaçlı olmayan özel durumlara giren lazer, estetik gibi yöntemlerde ise yüzde 10 indirimli olarak yararlanabilecekler.

 

Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklama yapan Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, “Üreticilerimizin yararına yapmış olduğumuz anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İmzaladığımız sözleşme ile bundan böyle oda üyelerimiz ve onların bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden yakınları Özel Kapadokya Hastanesinin sunduğu hizmetten yüzde 20 indirimli olarak faydalanabilecekler. Üyelerimizin bu indirimden faydalanmaları için odamızdan alacakları oda kimlik kartlarını kayıt esnasında hastane yetkililerine ibraz etmeleri gerekiyor. Bütün üretici çiftçilerimize ve her iki kuruma hayırlı olsun” dedi.

 

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut ise, “Özel Kapadokya Hastanesi olarak kaliteli hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ediyoruz. Verdiğimiz bu hizmetten herkesin yararlanması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle de kurumsal anlaşmalara önem veriyoruz. Protokolün, her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.