Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüplü Büşra'nın Örnek Azmi

İLÇELER 26.08.2018 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüplü Büşra'nın Örnek Azmi

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçesi Duayeri Mahallesinde yaşayan ve doğuştan engelli olan Büşra Ay’ı evinde ziyaret etti.
  Vali İlhami Aktaş’a ziyareti sırasında AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer eşlik etti.   Vali Aktaş, üniversite sınavında iyi bir puan alan Büşra Ay’a başarılar diledi ve kendisinin ve ailesinin Kurban Bayramlarını tebrik etti.   Büşra Ay ve ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçesi Duayeri Mahallesinde yaşayan ve doğuştan engelli olan Büşra Ay’ı evinde ziyaret etti.

 

Vali İlhami Aktaş’a ziyareti sırasında AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer eşlik etti.

 

Vali Aktaş, üniversite sınavında iyi bir puan alan Büşra Ay’a başarılar diledi ve kendisinin ve ailesinin Kurban Bayramlarını tebrik etti.

 

Büşra Ay ve ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.