Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüplü Gazi ve Şehit Yakınları 'Ayla' Filmini İzledi

İLÇELER 20.12.2017 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüplü Gazi ve Şehit Yakınları 'Ayla' Filmini İzledi

Ürgüp Kaymakamlığının davetlisi olan ilçede bulunan gaziler ve şehit yakınları Nissara AVM'de 'Ayla' filmini izledi.
  Ürgüp İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Hayatın Anlamı Kitap" projesi kapsamında Ürgüp ve çevresinde yaşayan Şehit aileleri ve Gaziler Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ile birlikte Ayla filmini izledi.   Nevşehir'de bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda filmi izleyen Gaziler ve Şehit yakınları duygusal anlar yaşadı. Ürgüp'te kitap okumada dereceye giren Öğrencilerin de katıldığı etkinliğin ardından Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, "İnsanın yüreğine dokunan gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla filmini her Türk evladının izlemesini diliyorum." dedi.
Ürgüp Kaymakamlığının davetlisi olan ilçede bulunan gaziler ve şehit yakınları Nissara AVM'de 'Ayla' filmini izledi.

 

Ürgüp İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Hayatın Anlamı Kitap" projesi kapsamında Ürgüp ve çevresinde yaşayan Şehit aileleri ve Gaziler Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ile birlikte Ayla filmini izledi.

 

Nevşehir'de bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda filmi izleyen Gaziler ve Şehit yakınları duygusal anlar yaşadı. Ürgüp'te kitap okumada dereceye giren Öğrencilerin de katıldığı etkinliğin ardından Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, "İnsanın yüreğine dokunan gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla filmini her Türk evladının izlemesini diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.