Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüplülerden MEDAŞ'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

İLÇELER 14.07.2017 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüplülerden MEDAŞ'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

En son dün yaşanan elektrik kesintisi bardağı taşıran son damla oldu. Hiçbir bildiri yapmadan vatandaşları saatlerce mağdur eden MEDAŞ’a tepkiler çığ gibi büyüyor.
En son DÜN yaşanan elektrik kesintisi bardağı taşıran son damla oldu. Hiçbir bildiri yapmadan vatandaşları saatlerce mağdur eden MEDAŞ’a tepkiler çığ gibi büyüyor.   Yaşanan 3 saat 40 dakika gibi bir kesintinin ardından vatandaşlar MEDAŞ’ı sosyal medyada adeta topa tuttu. Zamansız kesintilerin ortaya çıkardığı zarardan bi haber olan MEDAŞ sosyal medyadan vatandaşları kandırmayı da unutmadı.   KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’in MEDAŞ’a tepki olarak attığı “Aferin (!) @MERAMEDAS  #Ürgüp'te yine elektrikler yok, bu kadar adi bu kadar rezil yönetilen başka bir kurum olamaz. Allah cezanızı versin! “  tweetine MEDAŞ ise “Yakup Bey şuan için bulunduğunuz bölgede bakım çalışması nedeniyle planlı bir kesinti yaşanmaktadır. 20:00 da elektrikleriniz verilecektir.” Diye cevap vermesine rağmen elektrikler Ürgüp’e saat 20: 41 de geldi.  AFRİKADA BİLE BÖYLE ELEKTİRK KESİNTİSİ OLMAZ DEDİRTTİ.    Öte yandan “Buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyonlar arızalanıyor, hatta motorları yanıyor. Arıza nedenlerinin başında elektriklerin gidip gelmesinden kaynaklanan voltaj yüksekliği yer alıyor.   Elektrik kaynaklı arızalar garanti kapsamına girmiyor buda MİLLİ SERVET KAYBINA yol açıyor bunun hesabını kim ödeyecek MEDAŞ ?     Üst üste uzun süredir yaşanan bu olaylar neticesinde gereken cezai yaptırımların yetkili makamlarca MEDAŞ’a uygulanması temennisiyle …  
En son dün yaşanan elektrik kesintisi bardağı taşıran son damla oldu. Hiçbir bildiri yapmadan vatandaşları saatlerce mağdur eden MEDAŞ’a tepkiler çığ gibi büyüyor.

En son DÜN yaşanan elektrik kesintisi bardağı taşıran son damla oldu. Hiçbir bildiri yapmadan vatandaşları saatlerce mağdur eden MEDAŞ’a tepkiler çığ gibi büyüyor.

 

Yaşanan 3 saat 40 dakika gibi bir kesintinin ardından vatandaşlar MEDAŞ’ı sosyal medyada adeta topa tuttu. Zamansız kesintilerin ortaya çıkardığı zarardan bi haber olan MEDAŞ sosyal medyadan vatandaşları kandırmayı da unutmadı.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’in MEDAŞ’a tepki olarak attığı “Aferin (!) @MERAMEDAS  #Ürgüp'te yine elektrikler yok, bu kadar adi bu kadar rezil yönetilen başka bir kurum olamaz. Allah cezanızı versin! “  tweetine MEDAŞ ise “Yakup Bey şuan için bulunduğunuz bölgede bakım çalışması nedeniyle planlı bir kesinti yaşanmaktadır. 20:00 da elektrikleriniz verilecektir.” Diye cevap vermesine rağmen elektrikler Ürgüp’e saat 20: 41 de geldi. 

AFRİKADA BİLE BÖYLE ELEKTİRK KESİNTİSİ OLMAZ DEDİRTTİ. 

 

Öte yandan “Buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyonlar arızalanıyor, hatta motorları yanıyor. Arıza nedenlerinin başında elektriklerin gidip gelmesinden kaynaklanan voltaj yüksekliği yer alıyor.

 

Elektrik kaynaklı arızalar garanti kapsamına girmiyor buda MİLLİ SERVET KAYBINA yol açıyor bunun hesabını kim ödeyecek MEDAŞ ?

 

 

Üst üste uzun süredir yaşanan bu olaylar neticesinde gereken cezai yaptırımların yetkili makamlarca MEDAŞ’a uygulanması temennisiyle …  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.