MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüpspor, Akyüz’le devam etme kararı aldı

SPOR 04.09.2020 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüpspor, Akyüz’le devam etme kararı aldı

2019 – 2020 futbol sezonu Nevşehir 1. Amatör Ligini şampiyon tamamlayarak Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de BAL temsil etmeye hak kazanan Ürgüpspor yeni sezonda takımını şampiyon yapan Mahmut Sami Akyüz’le yola devam edecek.
  2019 – 2020 futbol sezonu Nevşehir 1. Amatör Ligini şampiyon tamamlayarak Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de BAL temsil etmeye hak kazanan Ürgüpspor yeni sezonda takımını şampiyon yapan Mahmut Sami Akyüz’le yola devam edecek.   72 yıllık tarihi ile Nevşehir’in aktif en eski ve en tecrübeli kulüplerinden birisi olan Ürgüpsporda BAL heyecanı yaşanıyor. Tarihi başarılarla dolu Ürgüpspor 1984 yılında 2. Lige terfi maçında playoff başarısı göstermiş ama sezonu 4. tamamlamıştı. 1985-1986 sezonunda 3. Lige yükselen Ürgüpspor o dönem ki ekonomik koşullar oluşmadığı için lige katılamamıştı. Ulusal alanda son olarak 1991 -1992 ve 1993 yıllarında deplasmanlı lig olarak adlandırılan liglerde ilimizi temsil eden Ürgüpspor 2020- 2021 sezonunda Nevşehir’i BAL liginde temsil edecek ve Nevşehir futbol marka değerinin artması için mücadele verecek. Sezon hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlaması beklenen Ürgüpsporda ilk hamle teknik direktörlük konusunda geldi. 2020-2021 sezonunda Nevşehir’i ve Ürgüp’ü ulusal anlamda Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Ürgüp Spor Kulübü, takımın Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesindeki başarıda önemli bir yeri olan Teknik Sorumlu Mahmut Sami Akyüz ile görüşerek tüm konularda anlaşma sağladı. Ürgüpsporda “Aynı Vizyon ve Yeni Hedefler” sloganıyla teknik sorumlu Akyüz ve ekibi ile Bölgesel Amatör Lig'de devam etme kararı alınırken yeni sezon çalışmaları, transferler ve hazırlıklar ile ilgili önümüzde ki günlerde hareketli bir sürecin yaşanması bekleniyor. Mehmet Halis Aydoğan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Dinler’in Asbaşkanlığı ve Futbol Şube Sorumluluğu ile birbirinden kıymetli yöneticilerin yer aldığı Ürgüpsporun, bulunduğu lige değer katan, Nevşehir futbol marka değerini daha da yukarılara taşıyan, futbolun bütün paydaşlarıyla iyi ilişkiler kurarak herkesi sahiplenme ve kucaklama değer yargısıyla çalışan güçlü bir kulüp kurma ve yürütme çabası içinde olduğu bildirildi. Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, siyasi, bürokratik ve bütün dinamikleriyle sahip çıkılması gereken bir marka değer olarak ortaya çıkan Ürgüpsporun süreçle ulusal manada BAL’da futbol branşında 2. Erkekler Voleybol liginde de voleybolda büyük başarılara imza atması bekleniyor.  
2019 – 2020 futbol sezonu Nevşehir 1. Amatör Ligini şampiyon tamamlayarak Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de BAL temsil etmeye hak kazanan Ürgüpspor yeni sezonda takımını şampiyon yapan Mahmut Sami Akyüz’le yola devam edecek.

 

2019 – 2020 futbol sezonu Nevşehir 1. Amatör Ligini şampiyon tamamlayarak Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de BAL temsil etmeye hak kazanan Ürgüpspor yeni sezonda takımını şampiyon yapan Mahmut Sami Akyüz’le yola devam edecek.

 

72 yıllık tarihi ile Nevşehir’in aktif en eski ve en tecrübeli kulüplerinden birisi olan Ürgüpsporda BAL heyecanı yaşanıyor. Tarihi başarılarla dolu Ürgüpspor 1984 yılında 2. Lige terfi maçında playoff başarısı göstermiş ama sezonu 4. tamamlamıştı. 1985-1986 sezonunda 3. Lige yükselen Ürgüpspor o dönem ki ekonomik koşullar oluşmadığı için lige katılamamıştı. Ulusal alanda son olarak 1991 -1992 ve 1993 yıllarında deplasmanlı lig olarak adlandırılan liglerde ilimizi temsil eden Ürgüpspor 2020- 2021 sezonunda Nevşehir’i BAL liginde temsil edecek ve Nevşehir futbol marka değerinin artması için mücadele verecek. Sezon hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlaması beklenen Ürgüpsporda ilk hamle teknik direktörlük konusunda geldi. 2020-2021 sezonunda Nevşehir’i ve Ürgüp’ü ulusal anlamda Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Ürgüp Spor Kulübü, takımın Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesindeki başarıda önemli bir yeri olan Teknik Sorumlu Mahmut Sami Akyüz ile görüşerek tüm konularda anlaşma sağladı. Ürgüpsporda “Aynı Vizyon ve Yeni Hedefler” sloganıyla teknik sorumlu Akyüz ve ekibi ile Bölgesel Amatör Lig'de devam etme kararı alınırken yeni sezon çalışmaları, transferler ve hazırlıklar ile ilgili önümüzde ki günlerde hareketli bir sürecin yaşanması bekleniyor. Mehmet Halis Aydoğan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Dinler’in Asbaşkanlığı ve Futbol Şube Sorumluluğu ile birbirinden kıymetli yöneticilerin yer aldığı Ürgüpsporun, bulunduğu lige değer katan, Nevşehir futbol marka değerini daha da yukarılara taşıyan, futbolun bütün paydaşlarıyla iyi ilişkiler kurarak herkesi sahiplenme ve kucaklama değer yargısıyla çalışan güçlü bir kulüp kurma ve yürütme çabası içinde olduğu bildirildi. Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, siyasi, bürokratik ve bütün dinamikleriyle sahip çıkılması gereken bir marka değer olarak ortaya çıkan Ürgüpsporun süreçle ulusal manada BAL’da futbol branşında 2. Erkekler Voleybol liginde de voleybolda büyük başarılara imza atması bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.