Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüpte Sağlıklaştırma Projesi Başladı

İLÇELER 05.06.2017 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüpte Sağlıklaştırma Projesi Başladı

Ürgüp Belediyesi tarafından hazırlanan projede çalışmalar, söküm ile başladı.
Ürgüp Belediyesi tarafından hazırlanan projede çalışmalar, söküm ile başladı.   Halk arasında Melek Girmez olarak bilinen Dağıstanlı sokağın Ürgüp yaşantısına ve turizmine tekrardan ve daha etkin olarak katılması amacı ile sokağın sağlıklaştırılmasını planlayan Ürgüp Belediyesi, sokaktaki çalışmaları ihaleyi alan müteahhit firmaya başlattı.   Yapılan ihaleyi alan OZAN MADENCİLİK İNŞAAT firması, 1 Haziran tarihi itibarı ile sokaktaki çalışmaları başlattı, İşyeri sahiplerine sokağa bakan cephede bulunan imalatları kaldırması için uyarıda bulunan firma, mal sahiplerinin sokakta bulunan sundurma gibi imalatları söktürmesinin ardından çalışmalarına iş makinaları ile başlayacak.   Ürgüp’ün merkezinde olmasına rağmen çok işlemeyen bu sokak, proje tamamlandığında örnek bir sokak halini alıp, işyerlerinin değeri artacak.   Çelik bariyer, cam, yöresel taş kaplama gibi modern ve yöresel bir çalışma sergilenecek projeyi 1 Milyon 419 Bin 38 lira teklifi ile OZAN MADENCİLİK firması hayata geçirecek.   İhaleye göre 165 günde tamamlanacak proje kapsamında Melek girmez sokağı Ürgüp'e gelen her misafirin uğramadan gitmeyeceği bir yer halini alacak.  
Ürgüp Belediyesi tarafından hazırlanan projede çalışmalar, söküm ile başladı.

Ürgüp Belediyesi tarafından hazırlanan projede çalışmalar, söküm ile başladı.

 

Halk arasında Melek Girmez olarak bilinen Dağıstanlı sokağın Ürgüp yaşantısına ve turizmine tekrardan ve daha etkin olarak katılması amacı ile sokağın sağlıklaştırılmasını planlayan Ürgüp Belediyesi, sokaktaki çalışmaları ihaleyi alan müteahhit firmaya başlattı.

 

Yapılan ihaleyi alan OZAN MADENCİLİK İNŞAAT firması, 1 Haziran tarihi itibarı ile sokaktaki çalışmaları başlattı, İşyeri sahiplerine sokağa bakan cephede bulunan imalatları kaldırması için uyarıda bulunan firma, mal sahiplerinin sokakta bulunan sundurma gibi imalatları söktürmesinin ardından çalışmalarına iş makinaları ile başlayacak.

 

Ürgüp’ün merkezinde olmasına rağmen çok işlemeyen bu sokak, proje tamamlandığında örnek bir sokak halini alıp, işyerlerinin değeri artacak.

 

Çelik bariyer, cam, yöresel taş kaplama gibi modern ve yöresel bir çalışma sergilenecek projeyi 1 Milyon 419 Bin 38 lira teklifi ile OZAN MADENCİLİK firması hayata geçirecek.

 

İhaleye göre 165 günde tamamlanacak proje kapsamında Melek girmez sokağı Ürgüp'e gelen her misafirin uğramadan gitmeyeceği bir yer halini alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.