MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‪'Usta' NEVÜ’de tiyatro severlerle buluştu

KÜLTÜR-SANAT 03.12.2019 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

‪'Usta' NEVÜ’de tiyatro severlerle buluştu

Türkiye’nin önemli sinema, dizi ve tiyatro oyuncularından Ahmet Yenilmez, 2. Abdülhamid Han’ın hayatını konu alan ‘Usta’ adlı tiyatro oyunu ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de tiyatro severlerle buluştu.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından kültürel etkinlik kapsamında, dünya tarihine yön veren büyük devlet adamı, cennetmekân 2. Abdülhamid Han’ın hayatını konu alan “Usta” isimli oyun, NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezimizde sahnelendi.   NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve eşi Sevda Bağlı ile birlikte tiyatro severlerin buluştuğu gecede sahne alan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, kendisinin yazıp yönettiği ve oynadığı tiyatroda küçük yaşlarda annesini kaybeden son Osmanlı Sultanlarından 2. Abdülhamid Han'ın yaşadığı bütün zorluklara rağmen son nefesine kadar ülkesinin bekası için yaptığı büyük fedakarlıkları anlattı.   Sultan 2. Abdülhamid Han'ın bilinmeyen yönleriyle yansıtıldığı tiyatro sonunda katılımcılar tarafından ayakta alkışlanan Yenilmez ve ekibine teşekkür eden Rektör Bağlı, Yenilmez’e plaket takdiminde bulundu.
Türkiye’nin önemli sinema, dizi ve tiyatro oyuncularından Ahmet Yenilmez, 2. Abdülhamid Han’ın hayatını konu alan ‘Usta’ adlı tiyatro oyunu ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de tiyatro severlerle buluştu.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından kültürel etkinlik kapsamında, dünya tarihine yön veren büyük devlet adamı, cennetmekân 2. Abdülhamid Han’ın hayatını konu alan “Usta” isimli oyun, NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezimizde sahnelendi.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve eşi Sevda Bağlı ile birlikte tiyatro severlerin buluştuğu gecede sahne alan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, kendisinin yazıp yönettiği ve oynadığı tiyatroda küçük yaşlarda annesini kaybeden son Osmanlı Sultanlarından 2. Abdülhamid Han'ın yaşadığı bütün zorluklara rağmen son nefesine kadar ülkesinin bekası için yaptığı büyük fedakarlıkları anlattı.

 

Sultan 2. Abdülhamid Han'ın bilinmeyen yönleriyle yansıtıldığı tiyatro sonunda katılımcılar tarafından ayakta alkışlanan Yenilmez ve ekibine teşekkür eden Rektör Bağlı, Yenilmez’e plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.