Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler Bayramlaştı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2013 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücüler Bayramlaştı

Nevşehir Ülkü Ocaklarında bayramlaşma programı bu bayramda gerçekleştirildi. Ülkü Ocağı Başkanı Yahya Leblebici’nin yanı sıra ocak yönetiminin yer aldığı bayramlaşma programına Eski ocak başkanlarından Cengiz Kaya ve Milliyetçi Hareket Partili bazı yöneticilerde katıldı. Ülkü Ocağı Başkanı Yahya Leblebici, İslam Aleminin, Türk Milletinin ve Nevşehirlilerin bayramını kutladıklarını dile getirdi. 

Nevşehir Ülkü Ocaklarında bayramlaşma programı bu bayramda gerçekleştirildi.

Ülkü Ocağı Başkanı Yahya Leblebici’nin yanı sıra ocak yönetiminin yer aldığı bayramlaşma programına Eski ocak başkanlarından Cengiz Kaya ve Milliyetçi Hareket Partili bazı yöneticilerde katıldı.

Ülkü Ocağı Başkanı Yahya Leblebici, İslam Aleminin, Türk Milletinin ve Nevşehirlilerin bayramını kutladıklarını dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.