Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler Fırat Çakıroğlu’nu Andı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2016 - 21:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücüler Fırat Çakıroğlu’nu Andı

  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Teşkilatımızın düzenlediği Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anma programını Ülkü Ocakları İl Başkanlığında gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program İl Ocak Başkanı Yahya Leblebici'nin konuşması, Kuran-ı Kerim Tilaveti, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatının okunması, şiir dinletisi ile son buldu.   Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici daha sonra yaptığı açıklamada ise programa katılan Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Cihat Burak Korkmaz'a, Kamusen İl Temsilcisi Turgay Çetin'e, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz'e ,TÜRKAV Başkanı Seyit Gemici'ye ve bütün asena ve bozkurtlara teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz dedi.   

 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Teşkilatımızın düzenlediği Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anma programını Ülkü Ocakları İl Başkanlığında gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program İl Ocak Başkanı Yahya Leblebici'nin konuşması, Kuran-ı Kerim Tilaveti, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatının okunması, şiir dinletisi ile son buldu.
 
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici daha sonra yaptığı açıklamada ise programa katılan Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Cihat Burak Korkmaz'a, Kamusen İl Temsilcisi Turgay Çetin'e, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz'e ,TÜRKAV Başkanı Seyit Gemici'ye ve bütün asena ve bozkurtlara teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.