MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Açılışlara Devam Ediyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2013 - 16:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Açılışlara Devam Ediyor

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici kısa sürede tüm ilçelerde teşkilatlanmalarının tamamlanacağını kaydetti.   Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yahya Leblebici’nin , Nevşehir Ülkü Ocakları İl yönetiminin ve Nevşehirli Ocaklıların yoğun katılımı ile Derinkuyu İlçesi Ülkü Ocaklarının açılışı yapıldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Yahya Leblebici yaptığı konuşmada ‘’Ülkü Ocaklarının Bozkurtlu bayrağını dalgalandırmak ve yaşatmak üzere Derinkuyu İlçemizi Yusuf Gemici kardeşimize emanet ediyorum. Yüce Rabbim utandırmasın. Yar ve yardımcısı olsun. Çıktığımız bu kutlu yolda gayet ve mücadele bizden , zafer Yüce Allah’tandır. Bizler bu kutlu davanın temsilcileri olarak kanımızın son damlasına kadar hizmet edeceğiz. Başbuğunda dediği gibi '' Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız.'' Yusuf Gemici kardeşimize bu kutlu görevinde başarılar dilerim’’ dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici kısa sürede tüm ilçelerde teşkilatlanmalarının tamamlanacağını kaydetti.
 
Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yahya Leblebici’nin , Nevşehir Ülkü Ocakları İl yönetiminin ve Nevşehirli Ocaklıların yoğun katılımı ile Derinkuyu İlçesi Ülkü Ocaklarının açılışı yapıldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Yahya Leblebici yaptığı konuşmada ‘’Ülkü Ocaklarının Bozkurtlu bayrağını dalgalandırmak ve yaşatmak üzere Derinkuyu İlçemizi Yusuf Gemici kardeşimize emanet ediyorum. Yüce Rabbim utandırmasın. Yar ve yardımcısı olsun. Çıktığımız bu kutlu yolda gayet ve mücadele bizden , zafer Yüce Allah’tandır. Bizler bu kutlu davanın temsilcileri olarak kanımızın son damlasına kadar hizmet edeceğiz. Başbuğunda dediği gibi '' Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız.'' Yusuf Gemici kardeşimize bu kutlu görevinde başarılar dilerim’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.