Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Bayramlaşma Programı Yaptı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2015 - 19:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Bayramlaşma Programı Yaptı

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Ramazan Bayramı nedeniyle Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. Ülkü Ocakları İl binasında düzenlenen bayramlaşma programına Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici’nin yanı sıra, İlçe Ocak Başkanları ve çok sayıda ülkücü katıldı. Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici burada ülkücüler ile bayramlaşırken, Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Leblebici, ‘’Nevşehir Ülkü Ocakları olarak bugün burada Ramazan Bayramının sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Ülkücü kardeşlerimiz buraya bizleri ziyaret ederek bayramlaşma programımıza katılıyorlar. Son yıllarda yapılan programlarımıza ilgi her geçen gün artarak devam etmesi de bizleri son derece mutlu ediyor. Bu vesileyle be tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli hemşerilerimizin Ramazan Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum’’ dedi.   

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.
Ramazan Bayramı nedeniyle Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. Ülkü Ocakları İl binasında düzenlenen bayramlaşma programına Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici’nin yanı sıra, İlçe Ocak Başkanları ve çok sayıda ülkücü katıldı. Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici burada ülkücüler ile bayramlaşırken, Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Leblebici, ‘’Nevşehir Ülkü Ocakları olarak bugün burada Ramazan Bayramının sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Ülkücü kardeşlerimiz buraya bizleri ziyaret ederek bayramlaşma programımıza katılıyorlar. Son yıllarda yapılan programlarımıza ilgi her geçen gün artarak devam etmesi de bizleri son derece mutlu ediyor. Bu vesileyle be tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli hemşerilerimizin Ramazan Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum’’ dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.