MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkemizin Geleceği AK Kadrolarla Gerçekleşecek

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2015 - 16:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkemizin Geleceği AK Kadrolarla Gerçekleşecek

Nevşehir AK Parti Milletvekilleri ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 7 Haziran 2015 Pazar gününün Türk siyasi tarihi açısından bir dönüm noktası olacağını dile getirerek, seçim sonuçlarının şimdiden aziz milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundular. Nevşehir AK Parti Milletvekili ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Murat Göktürk, Türkiye’nin 1990’lı yıllardan beri özlediği ve büyük bir beklenti haline getirdiği siyasi istikrar döneminin AK Parti iktidarları döneminde beklentilere de uygun bir şekilde ortaya konulduğunu belirterek, ülkede sağlanan siyasi istikrarla birlikte her alanda gelişme ve büyümeye yönelik çabaların arttığına işaret etti. AK Parti iktidarları ile 3 bin Dolar düzeyindeki Gayri Safi Milli Hasıla’nın 10 bin 500 Dolar düzeyine kadar ulaştırıldığına vurgu yapan Göktürk, ülkede sağlanan siyasi istikrar ile ortaya çıkan bu tablonun daha da artarak bundan sonraki yıllarda da devamının sağlanacağına inandığını dile getirerek, gerçekleştirilecek seçimlerin tüm milletimize ve ülkemize hayırlı sonuçlara vesile olması dileğinde bulundu. Nevşehir AK Parti Milletvekili ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider’de , son 13 yıldır koalisyon ile yönetilmeyen Türkiye’nin her alanda gelişme ve kalkınma yarışında olan ülkeler arasında öncü görevi üstlendiğini belirterek, dünya genelinde küresel bir tehlike olan global krizden ülkede sağlanan istikrarlı yapı nedeniyle Türkiye’nin bundan etkilenmeden yoluna devam ettiğini ifade etti. Gizligider, bu hafta sonu yapılacak seçimin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz’de tek başına iktidarlı dönemin 2023 vizyonuna uygun şekilde dünyada 10 gelişmiş büyük ekonomiye sahip olma yolundaki Türkiye için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. Bu nedenle 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak seçimin bu kapsamda vazgeçilmez bir önem taşıdığına inandığını söyleyen Açıkgöz, seçimin Türk siyasi tarihi bakımından da bir dönem noktası olacağını belirtti.  


Nevşehir AK Parti Milletvekilleri ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 7 Haziran 2015 Pazar gününün Türk siyasi tarihi açısından bir dönüm noktası olacağını dile getirerek, seçim sonuçlarının şimdiden aziz milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Nevşehir AK Parti Milletvekili ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Murat Göktürk, Türkiye’nin 1990’lı yıllardan beri özlediği ve büyük bir beklenti haline getirdiği siyasi istikrar döneminin AK Parti iktidarları döneminde beklentilere de uygun bir şekilde ortaya konulduğunu belirterek, ülkede sağlanan siyasi istikrarla birlikte her alanda gelişme ve büyümeye yönelik çabaların arttığına işaret etti.

AK Parti iktidarları ile 3 bin Dolar düzeyindeki Gayri Safi Milli Hasıla’nın 10 bin 500 Dolar düzeyine kadar ulaştırıldığına vurgu yapan Göktürk, ülkede sağlanan siyasi istikrar ile ortaya çıkan bu tablonun daha da artarak bundan sonraki yıllarda da devamının sağlanacağına inandığını dile getirerek, gerçekleştirilecek seçimlerin tüm milletimize ve ülkemize hayırlı sonuçlara vesile olması dileğinde bulundu.

Nevşehir AK Parti Milletvekili ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider’de , son 13 yıldır koalisyon ile yönetilmeyen Türkiye’nin her alanda gelişme ve kalkınma yarışında olan ülkeler arasında öncü görevi üstlendiğini belirterek, dünya genelinde küresel bir tehlike olan global krizden ülkede sağlanan istikrarlı yapı nedeniyle Türkiye’nin bundan etkilenmeden yoluna devam ettiğini ifade etti. Gizligider, bu hafta sonu yapılacak seçimin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz’de tek başına iktidarlı dönemin 2023 vizyonuna uygun şekilde dünyada 10 gelişmiş büyük ekonomiye sahip olma yolundaki Türkiye için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. Bu nedenle 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak seçimin bu kapsamda vazgeçilmez bir önem taşıdığına inandığını söyleyen Açıkgöz, seçimin Türk siyasi tarihi bakımından da bir dönem noktası olacağını belirtti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.