MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üniversite Gönül Elçileri Olarak Fidanları Toprakla Buluşturdu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2015 - 14:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Üniversite Gönül Elçileri Olarak Fidanları Toprakla Buluşturdu

  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak Nevşehir’de oluşturulan ‘Bereket Hatıra Ormanı’na fidan diktik.   Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde, 81 ilde başlatılan ‘Gönül Elçileri Projesi’ kapsamında Nevşehir’de oluşturulan ‘Bereket Hatıra Ormanı’na fidan dikildi. Nevşehir merkeze bağlı Göre Beldesi Aşıklı Mevkiinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, il protokol mensupları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversitemiz personeli, öğrenciler ve katılımcılar, birer gönül elçisi olarak 10 bin adet çam, iğde, karaçam, sedir ve ıhlamur türü fidanları ‘Bereket Hatıra Ormanı’nda toprakla buluşturdu.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak Nevşehir’de oluşturulan ‘Bereket Hatıra Ormanı’na fidan diktik.  
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde, 81 ilde başlatılan ‘Gönül Elçileri Projesi’ kapsamında Nevşehir’de oluşturulan ‘Bereket Hatıra Ormanı’na fidan dikildi.
Nevşehir merkeze bağlı Göre Beldesi Aşıklı Mevkiinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, il protokol mensupları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversitemiz personeli, öğrenciler ve katılımcılar, birer gönül elçisi olarak 10 bin adet çam, iğde, karaçam, sedir ve ıhlamur türü fidanları ‘Bereket Hatıra Ormanı’nda toprakla buluşturdu.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.