MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üniversite Gençliği İtiraf Ediyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2013 - 14:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Üniversite Gençliği İtiraf Ediyor

Nevşehir Üniversitesi'nde öğrenimlerine devam eden bir grup öğrenci tarafından açılan NEÜ İtiraf sosyal paylaşım sitesinde öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. Öğrencilerin Nevşehir Üniversitesi'nde görmüş oldukları eğitimden, Nevşehir hakkında görüşlerini rumuzları ile paylaşmış oldukları itiraflar büyük ilgi görüyor. Nevşehir Üniversitesi öğrencilerin kurmuş olduğu itiraf sitesine gün geçtikçe Nevşehir halkının da artması bekleniyor. 
Nevşehir Üniversitesi'nde öğrenimlerine devam eden bir grup öğrenci tarafından açılan NEÜ İtiraf sosyal paylaşım sitesinde öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. Öğrencilerin Nevşehir Üniversitesi'nde görmüş oldukları eğitimden, Nevşehir hakkında görüşlerini rumuzları ile paylaşmış oldukları itiraflar büyük ilgi görüyor.
Nevşehir Üniversitesi öğrencilerin kurmuş olduğu itiraf sitesine gün geçtikçe Nevşehir halkının da artması bekleniyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.